Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanki yıllardır takımdalar gibi konuşuyorsun.Geçen yaz geldi bunların alayı.O zamanda da benzer şeyleri diyordun gelsin faydalı olur vs. diye,bu bahaneler bulunmasa sağlam tepki gösterilse alınmayacaktı belki de.Her olayı kabullenici yaklaşımını doğru bulmuyorum,Tolga'dan falan çok rahat 1 milyon-1.5 milyon Euro bandında bonservis alınabilir.

sence alınabilecek olsa saniye düşünür mü teknik heyet? kim verir bu haliyle tolgaya 1-2 milyon az mantıklı olmak lazım kardeş

Bence ligimizi böyle kabul edeceğiz yapacak bişey yok. Maaş ödemelerini göze alsan bile şuanda bu lige gelmez Marchisio gibi adamlar

Ama 3-4 sene sonra güzel bir ligimiz olabilir, artık anadolu takımları da para harcayabilmeye başladı, bazıları 3 büyükler gibi transfer yapıyor falan.

Altyapı ve scout işine bir başlasalar şu ülkede futbol açıısından büyük potansiyel var aslında kullanamadık bir türlü.

Harcanan parayı gözönüne alırsak Avrupa'nın 5. ligiydik en son hatırladığım.Kesinlikle katılıyorum o açıdan.

quakerboy birazdan feghouli ile görüşüyoruz der ve ilk kez ondan öğrenmiş oluruz.
hayir.

Feghouli ile anlaştik bilmem kaç m euro yarin uçakta vs... Diyerek kimsenin demediği şeyleri bilip patlamadan herkesin güvenini kazanarak yoluna devam eder.

Sen yine de meyve veren ağaç gibi düşün.

9cc50d638b55a97853bbbcbf12ed169c.jpg

tellesin defansı iyi miydi bizdeyken? muhtemelen şimdi de iyi değildir. kendi kendine düşüp duruyodu yere

Harcanan parayı gözönüne alırsak Avrupa'nın 5. ligiydik en son hatırladığım.Kesinlikle katılıyorum o açıdan.
Yabancılar kapıyı calıyor - Spor Haberleri

Bak potansiyel olduğunu adamlarda biliyor.

Türk takımları dernek statüsünden çıkarılırsa, pek çok kulübü satın almak isterler, bence büyük sermayeler bu ligede giriş yapacaklar, böyle yüksek futbol ilgisi olan bir ülkede yatırım fırsatını kaçırmak istemezler...

Rodrigues-Feghouli veya Konoplyanka-Sinan olursa kanatlar çok iyi olur

Ama ne Feghouli ne Konoplyanka transferi için şansımızın olduğunu düşünmüyorum

Yabancılar kapıyı calıyor - Spor Haberleri

Bak potansiyel olduğunu adamlarda biliyor.

Türk takımları dernek statüsünden çıkarılırsa, pek çok kulübü satın almak isterler, bence büyük sermayeler bu ligede giriş yapacaklar, böyle yüksek futbol ilgisi olan bir ülkede yatırım fırsatını kaçırmak istemezler...

İşin kötüsü şu,3 büyüklerden kim ilk bu işi yaparsa arayı bayağı açacak.Bizim bu lise yapısıyla zor.Ama bir yandan da kendi kaynaklarımızla iş yapalım,başarı da başarısızlık da kendi imkanlarımızla olsun demeden de edemiyorum.

Çift orta saha-sağ&sol bek transferlerini yapalım ondan sonra geliyorsa gelsin sağ kanat

DD4XaHkXsAEEe5k.jpg

:asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22:

2 orta saha alabilmeleri icin once de Jong'un gonderilmesi lazim. Yoksa bu mumkun degil. Suanda en fazla 1 orta saha alirlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt