Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DD4XaHkXsAEEe5k.jpg

:asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22:
Sinan dışındakiler sepet

582

Ulan düşünsene defans oynuyorsun maçta şöyle bişey sana doğru geliyor :asd22:

Ne diyim Allah kolaylık versin rakip defansçılara ...

geçen birisi almancıların koluna a yazan bant takalım falan diye kötü de olsa şaka yapıyordu ya

sanırım almancılara şapka taktırıyoruz buna benzer bir yöntem olarak

Ulan bu Sinan adam olmaz yemin ediyorum

Takıldığı adamlara bak hay Allahım yarabbim :38573:

DD4XaHkXsAEEe5k.jpg

:asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22:
Şu tipler Galatasaray kulübünden para kazanıyo hayat işte

Yedek bile olamazlar bu seviyede ama loto vurmuş işte

TapaTalK

Solda oynayan Konoplyanka'dan sag'da oynayan Feghouli'ye gectiler, kulupte tuhaf isler donuyor.

Sol kanat: Yasin, Garry
Sag kanat: Feghouli, Sinan

Ben sola oyuncu alirlar, sagda sinan oynar diyordum.

Solda ya yasin oynar ozaman ya garry, aslinda ben bu yasin'i hic izlemek istemiyorum, garry de fena oyuncu degil ama ilk 11 icin yetersiz, keske emre utkucan daha iyi birini aldirsaydi.

Feghouli yalnızca bir sağ kanat değildir. Ofansif ortasaha oynar, merkez ortasahada Selçuk tan daha iyi oynar. Totonuzun üstüne oturup tudora sallamadan önce transferde ismi geçenlere bakıp bir düşünün. Hepsi çok yönlü oyuncular, hep hareketli adamlar.

Solda oynayan Konoplyanka'dan sag'da oynayan Feghouli'ye gectiler, kulupte tuhaf isler donuyor.

Sol kanat: Yasin, Garry
Sag kanat: Feghouli, Sinan

Ben sola oyuncu alirlar, sagda sinan oynar diyordum.

Solda ya yasin oynar ozaman ya garry, aslinda ben bu yasin'i hic izlemek istemiyorum, garry de fena oyuncu degil ama ilk 11 icin yetersiz, keske emre utkucan daha iyi birini aldirsaydi.

Sneijder kalırsa Belhanda oynar solda.

Şimdi baktımda Koray bu sene 1 m euro garanti ücret alacakmış bunuda parasını verip kiralarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt