Nejat Ilgaz
Tecrübeli Üye
- 27 Haziran 2010
- 7.434
- 1
- 313
bonservisi elinde degildi zaten 8 milyon euroya gittiartık bonservisi elinde oyuncu diye birşey kalmadı anlaşılan
Bonservis niyetine yüksek maaş ile transfer oluyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bonservisi elinde degildi zaten 8 milyon euroya gittiartık bonservisi elinde oyuncu diye birşey kalmadı anlaşılan
Bonservis niyetine yüksek maaş ile transfer oluyorlar
5 yilda yakaladiklari trend'in icine ediyorlar son zamanlarda. Ginter'i hic sevmiyorum, tam bir bomba bana hep Semih'i animsatiyor.
Muhtemelen 3 farkli pozisyonda oynayabiliyor diye aldilar bu kazmayi (sag bek, stoper, ön libero). Takim gol atamiyor yahu, kaleye kadar gelip tikaniyor sonununu getiremiyor ama hala forvet almak istemiyorlar israrla.
Bu Ginter'in CV'si de iyi yalnizHerif hangi turnuvaya katildiysa Milli Takim ile hep kupa kaldirdi neredeyse.
Beinsporttan almamis mi haberi ömer. Oyle demis sanirim.
Saçma sapan konuşmayalım, sırf uyum sorunu olabilir diye belki alışamaz diye bütün transferleri türkiyeden mi yapalım?
feghoulinin kalitesi belli kardeşim 4.5 milyondan bahsediliyor. viscayı bile vermezler 4.5aSacma sapan oyle mi? Insallah ben yanılırım ama tersi olursa, bu sozlerini unutma..
Almanya Gintere ragmen kaldiriyor kupalari. Ayrica bi daha milli takimin yanindan gecemez. Kazma kere kazma bi oyuncu. Saka yapmiyorum, bence 1 milyon bile etmez bu ginter mali. Gladbach kosar adim kümeye gitmeye kararli. Düsünsler bi zahmet, 17 milyon ginter icin nedir yahu...
Çok özledim kuşları her kupada tokatladığımız, sahaya çıkarken bile kazanacağımıza emin olduğumuz günleri. İlk 11lere bakınca bunlar bizi yenemez dediğimiz ne günlerdi be...
Bein'e gore
Kanat transferi olarak Konoplyanka, Feghouli'den biri
Orta saha transferi olarak Vainqueur, Lemina, Asamoah, Pasalic'ten ikisi
Bekler belirsiz
Dogru mu yoksa baska duyumlar var mi?