Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 yilda yakaladiklari trend'in icine ediyorlar son zamanlarda. Ginter'i hic sevmiyorum, tam bir bomba bana hep Semih'i animsatiyor.

Muhtemelen 3 farkli pozisyonda oynayabiliyor diye aldilar bu kazmayi (sag bek, stoper, ön libero). Takim gol atamiyor yahu, kaleye kadar gelip tikaniyor sonununu getiremiyor ama hala forvet almak istemiyorlar israrla.

Bu Ginter'in CV'si de iyi yalniz :asd: Herif hangi turnuvaya katildiysa Milli Takim ile hep kupa kaldirdi neredeyse.

Almanya Gintere ragmen kaldiriyor kupalari. Ayrica bi daha milli takimin yanindan gecemez. Kazma kere kazma bi oyuncu. Saka yapmiyorum, bence 1 milyon bile etmez bu ginter mali. Gladbach kosar adim kümeye gitmeye kararli. Düsünsler bi zahmet, 17 milyon ginter icin nedir yahu...

Aksam simdi feghouli'yi yazar bu muhabirlerimiz sanki kendileri ogrenmis gibi..

DD4qilQWAAADf4B

Galatasaray alınca maliyeti konuşalım
Beşiktaş alınca 2 sene çok fayda sağlar

Taraflı medya'nın şerefsizlikleri

TapaTalK

Ömer Üründül bu haberi verdiği için kendisine teşekkür vaabında akşam Burger King'den 1 Whopper sipariş edeceğim.

Almanya Gintere ragmen kaldiriyor kupalari. Ayrica bi daha milli takimin yanindan gecemez. Kazma kere kazma bi oyuncu. Saka yapmiyorum, bence 1 milyon bile etmez bu ginter mali. Gladbach kosar adim kümeye gitmeye kararli. Düsünsler bi zahmet, 17 milyon ginter icin nedir yahu...

Kümeye düsmezler de bos bos orta sahada gezinen bir takim olurlar bu gidisle.

Bein'e gore

Kanat transferi olarak Konoplyanka, Feghouli'den biri
Orta saha transferi olarak Vainqueur, Lemina, Asamoah, Pasalic'ten ikisi
Bekler belirsiz

Dogru mu yoksa baska duyumlar var mi?

Aspor pepe'nin maliyetini konuşmadı bile

Bu kadar rezillik olur mu
Bu kadar taraflı bir ortamda biz bunların önüne geçip iyi fark atmışız.

TapaTalK

Çok özledim kuşları her kupada tokatladığımız, sahaya çıkarken bile kazanacağımıza emin olduğumuz günleri. İlk 11lere bakınca bunlar bizi yenemez dediğimiz ne günlerdi be...

Bein'e gore

Kanat transferi olarak Konoplyanka, Feghouli'den biri
Orta saha transferi olarak Vainqueur, Lemina, Asamoah, Pasalic'ten ikisi
Bekler belirsiz

Dogru mu yoksa baska duyumlar var mi?

Daha bir sürü isim vardır. Biz Feghouliyi yeni duyduk. Vanquier, pasalic falan bence en son seçenekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt