Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sağ kanat ihtiyacı sol bekten daha acil

Feghouli olursa kimse hayır demez zaten reis ama sol bek daha acil bence çünki gerçekten takımın bekleri leş

Linnes'te Carole'de orda oynasa delik deşik olur savunmanın solu Linnes en iyi ihtimal ile joker oyuncu olarak yedekte oturur 2 beki ve orta sahayı yedekler Carole-Cavanda-Tarık filan defolup gitsin şu takımdan

Fernando Muslera
Sebastian Corchia-Serdar Aziz-Maicon Pereira-Kwadwo Asamoah
William Vainqueur-Giannelli Imbula
Younes Belhanda
Sinan Gümüş-Bafetimbi Gomis-Gary Rodrigues​

Şu kadroyu kursunlar da kanat transferini sonra düşünelim

Öncelik 2 orta saha 2 bek olmalı

Renktaş, Sinan Gümüş sevdasından ne zaman vazgeçeceksin :D

BJK 2 senedir şampiyon oluyor köpek gibi bilet gelirleri var normaldir onların batmayıp bizim batmamız

Renktaş, Sinan Gümüş sevdasından ne zaman vazgeçeceksin :D

Valla reis bilmiyorum Tudor golcü kanat golcü kanat diyip durdu konuşmalarında adama 11 numarayı da verdiler birde elbet 2*3 tane yerli oynar mecburiyetten o yüzden yoksa Bruma'yı kadrodan sildim ben Sinan da kimmiş renktaş :)

Fiko pepeyi transfer sikesiyle onumuzdeki yaz pek tabii iteleyebilir

Tinerciler buna guveniyorsa sasirmam

beşiktaş 2 senedir günü kurtaran yaşı gelmiş kaliteli ayaklarla şampiyon oluyor.

bende bu sebepten yaşa takılmıyorum arkadaşlar.

34lük sagna bile bizim ligde dani alves etkisi yapar.

sadece ortasahaya cok yaslı oyuncu alınmasına karsıyım cünkü dinamik olmalı. bizim ligde ortasahası iyi olan kalesini gole kapatıyor.

Kesinlikle rakiplerin hiçbir transferinden korkmam rvp-nani-guti ler geldi de ne oldu sanki gelsin pepe'de

Biz iyi bir kadro kuralım da Galatasaray'ın ağırlığı yeter şu ligde şampiyonluğa

arkadasin bana bu transferle ilgili yazdigi mesaji harfiyen buraya yaziyorum:

"Gladbach wird für mich damit zum Abstiegskandidaten."

Acaba kara para mi akliyor bunlar ne yapiyor cözemedim. Dortmund dan 2 sene önce de Hoffmann diye bir gerizekaliyi aldilar 8 Milyona.

Dortmund da hic bir sekilde uzun süreli ilk 11 oynama ihtimali olmayan adama 17 Milyon vermek cok acayip birsey.

Twitter'da baktımda bu Meli denen elemanı Colon döneminde de almaya çalışmışız ama olmamış sanırım

Scout ekibinin önerisi olma olasılığı yüksek eğer gerçekten ilgileniyorsak

beşiktaş 2 senedir günü kurtaran yaşı gelmiş kaliteli ayaklarla şampiyon oluyor.

sadece ortasahaya cok yaslı oyuncu alınmasına karsıyım cünkü dinamik olmalı. bizim ligde ortasahası iyi olan kalesini gole kapatıyor.

Her zaman tutmaz o iş. Bu sene patlamalarını bekliyorum

Geçen sene sağ kanat Sarbi-Yasin ikilisi oldu çoğu maçta bir anda Corchia-Feghouli ikilisine yükselirse neye uğradığını şaşırır rakipler :asd22:

Her zaman tutmaz o iş. Bu sene patlamalarını bekliyorum
evet.

baktığın zaman biz de her transfer döneminde birsürü oyuncu alıoyurz

eğer bu paralarla adam gibi transferler yapsaydık simdi kara kara düsünmezdik kimi alsak diye bölge eksik.

ama bu sene umudum var en kötü 6-7 transfer devre arasıda 2-3 transferle takımı komple yenilerler bence

Çok riskli.Her sene şampiyon olman lazım o çarkı döndürebilmen için.Bir sene patlarsan gerisi geliyor,en büyük örneği bizim 2013-2014 sezonu.Yaşlı oyuncu almadık çok ama transferler patladı resmen elimizde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt