Çağlar Çelik
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 14.355
- 4
- 343
sinan lig koptuktan, hiçbir takımın maçları takmadığı formalite maçlarında goller attı diye 11e yazılıyorsa komik baya
topçu falan değil
topçu falan değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ntv fenerin elinde
Aspor bjk'nin
O yüzden sadece bizim maliyet konuşuluyo. Etrafta 1 tane Galatasaray'lı yorumcu gördünüz mü? (Gökmen malını saymazsak)
Evren vardı onuda kovdular herhalde dayanamadılar Galatasaraylı yorumcuya
TapaTalK
Timurlenk vardı ona ben bile dayanamiyordumNtv fenerin elinde
Aspor bjk'nin
O yüzden sadece bizim maliyet konuşuluyo. Etrafta 1 tane Galatasaray'lı yorumcu gördünüz mü? (Gökmen malını saymazsak)
Evren vardı onuda kovdular herhalde dayanamadılar Galatasaraylı yorumcuya
TapaTalK
Renktaş sanmam ya. Bi halta benzemiyor gibi ki zaten Bursaspor'da çok ilgilenir derler. Arjantinli felan bize gelmiyor yaTwitter'da baktımda bu Meli denen elemanı Colon döneminde de almaya çalışmışız ama olmamış sanırım
Scout ekibinin önerisi olma olasılığı yüksek eğer gerçekten ilgileniyorsak
Aspor Bjk'nin elinde değil,şu an hükümet Bjk'yi destekler gibi görünüyor sadece tek sebebi bu.Ama bu sene Fener'i şampiyon yapacaklar bence.
Aspor'un yarısı beşiktaşlı.Aspor Bjk'nin elinde değil,şu an hükümet Bjk'yi destekler gibi görünüyor sadece tek sebebi bu.Ama bu sene Fener'i şampiyon yapacaklar bence.
Onu da kovdular herhalde oda gözükmüyoTimurlenk vardı ona ben bile dayanamiyordum
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orta saha almaliyiz el frenleri biktirdi
Aspor'un yarısı beşiktaşlı.
Spikerlerinden tut yorumcularına bjk ile ilgili kötü bişey duyamazsın, konussalar bile ertesi gün özür diliyolar.
TapaTalK
Evet oda hiç çıkmıyorOnu da kovdular herhalde oda gözükmüyo
TapaTalK