Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaya Sanogo boşa çıkmış fazla maaş istemiyorsa 3.forvet için düşünülebilir

DD4tHYUXgAA-lSz.jpg

Muhasebeci reis

8taş transfer yapınca en az 5 m € götürecek oyuncuda maliyete girmiyo takım arkadaşı ronaldo diyor adhasuhduasdhasuh d :D :D

Ulan şu adamlar TV'ye çıkıyor ya şaka gibi :D

Valla o konuda haklisin rdas ama farz etki butun Galatasaraylilar bu Asporu izlemiyor ve tarafli haber yaptiklarini belli ediyorlar (twitterdan bi hastag felan ile)...
Reytingleri soyle bi cakilsin 1-2 ay da bak sonra nasil adam akilli haber yapiyorlar... Ama biz hem izleyip reyting rekorlari kirdiriyoruz adamlara hem hukumet zart zurt diyoruz...
Ilk once bi kendin cezayi kes adamlara sonra gerisini dusun... O malum kanali hic yoksa bi 5 milyon Galatasarayli izliyordur herhalde... 5 milyon kisi ne kadar reklam geliri o kanal icin? O 5 milyon bi izlemesin bakalim, nasil elimizi ayagimizi opuyorlar...

Haklisin rtas, izlemiyorum izleyene de aninda lafi sokuyorum

Ama yeterince fbjkli izliyodur herhalde, bi sekilde ayakta kalirlar

Bacca Bacca dediniz adam Kjaerin yerine Sikecilere geliyor galiba

(Bein)

Corchia Twitter'da Bafé'yi takibe almis. Para bol filan desin De Jong gibi hainlik yapmaz yeni gelen Gomis. Corchia suan icin en önemli transfer bence.

Duyumculuk çok güzel ya. Simdi anlaşma yok ama bu alamazlar anlamına gelmiyor alabilirler de diyorlar ya bitiyorum . Zaten 2 ihtimali de kullanacaksan ne yazıyorsun kardeş. Gökmen özdemir eğer bein e geçmeseydi bu haberleri gamaspor sitesinden alıyorduk.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O taner gerzeği bir de antrenör kursunda futbolda istatistik konferansı veriyormuş. Ülkede futbol niye b.ko batıyor cevaplarından biri.

Nevzat ve Nacik zaten çöpde Quakerboy dikkate bile alınmayacak birisi ciddiyim ben daha güzel hikayeler yazarım ondan,Evren Göz desen 1 hafta sonra ismi çıkan adamı söyler anca Gökmen Özdemir,Bein Sport ikilisinden başka birisini ciddi bir kaynak olarak görmüyorum.

Samimi söylüyorum su Bjk ve taraftarlarına olan nefretim Fb ninkinden daha fazla.
Ulan siz kim köpeksiniz anlamadim 3 yildizi yeni almis dallamalar.
Fb 'nin Galatasaray karsisinda konusma.hakki var rekabet edebilir.
Bu andavallar dün boktu bugün koktu aferdersin.
Velhasılıkelam
Feghouli Kono Vainquer gelsin.
Aslan geri dönsün.

SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bein de pek guvenilir denemez noldu konoyla da anlasildi diyordu? Bence ikisi de olmayacak sneijder gidecek onun yerini yapiyor fazla tepki gelmesin diye

Pepe'nin bu eziklere imza attigina ınanamiyorum.
Real Madrid hariç istediği takimda ilk 11 oynayabilir.
Çinde Amerikada istediği parayi kazanabilir.
Vizyonsuz bi ligin andaval takımında ne isin var baba ya.!

SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Avrupada bu parayı veren olmazdı çünkü vergilerle ve ilerleyen yaşı nedeniyle en fazla 3 alırdı. Pepe iyidir amenna ama bunlar seneye şampiyon olamazsa dede takımıyla çok pis kaosa girer. Biz 27 yaşında oyuncu alıyoruz yaşlı deniyor adamlarda 7 tane otuz üstü oyuncu var 11de

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt