Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.351
- 14.998
- 1.828
Yasin güzel konuşuyo aferin
Çalışkan futbolcuyu severim
Çalışkan futbolcuyu severim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaya Sanogo boşa çıkmış fazla maaş istemiyorsa 3.forvet için düşünülebilir
Vallahi o is 1 kere falan olur cinlilerde akillandi artik genc kaliteli adamlarin pesindeler 34 yasinda en iyi ihtimal ocak doneminde satsa desen 35 yasinda olacak kimse para verip almaz.Ben Beşiktaş'ı bizle kıyaslayacak seviye ve kalitede görmüyorum. adamlar formaya para vereceğine tiner alıp kafa bulan tipler.
pepe gibi adamları almalarının nedeni bir sezon sonra bi katakulli yapıp inanılmaz bedellere Çin'e göndermeleri.
Pepe'nin bu eziklere imza attigina ınanamiyorum.
Real Madrid hariç istediği takimda ilk 11 oynayabilir.
Çinde Amerikada istediği parayi kazanabilir.
Vizyonsuz bi ligin andaval takımında ne isin var baba ya.!
SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yasin Öztekin: Kendimi de düşünmem lazım. Bir sene sözleşmem var. Kafamın rahat olması için o konulara noktayı koymak lazım.
![]()
zam zam zam diyor ronaldoYasin Öztekin: Kendimi de düşünmem lazım. Bir sene sözleşmem var. Kafamın rahat olması için o konulara noktayı koymak lazım.
![]()
Gecen sene ligin en fazla gol atan ikinci takımıydık sanırım. Bu sene ki hat gecen seneki kdr iyi olmayacak bana göre. Yine de izlemek lzm umarım yanılırım.
Yasin Öztekin: Kendimi de düşünmem lazım. Bir sene sözleşmem var. Kafamın rahat olması için o konulara noktayı koymak lazım.
![]()
Yasin Galatasaray'da her zaman iyi bir yedek olur, dışarıdan gelip maçı çevirecek bir adam.
Ona göre bi kontrat tazeleme yaparsın devam edersin.