Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pepe gelirse ligin en iyi defans ve orta sahasi tinercilerde olur..
de jongun da abv bu arada
clichyi alamayan cenkin de

Ben Beşiktaş'ı bizle kıyaslayacak seviye ve kalitede görmüyorum. adamlar formaya para vereceğine tiner alıp kafa bulan tipler.

pepe gibi adamları almalarının nedeni bir sezon sonra bi katakulli yapıp inanılmaz bedellere Çin'e göndermeleri.
Vallahi o is 1 kere falan olur cinlilerde akillandi artik genc kaliteli adamlarin pesindeler 34 yasinda en iyi ihtimal ocak doneminde satsa desen 35 yasinda olacak kimse para verip almaz.
Adi sani olmayip patlama yapsa hadi dersin neyse ama isim yapmasina gerek olmayan bir oyuncudan bahsediyoruz. Gecen sene bonservisi olmayan ibrahimovici bile almadilar dusun 1 sene sonra su anda serbest olan oyuncuya para verip almazlar cinli diye diye herifleri iyicene kucumsedik.

Ha gel gelelim semih-koray-hakan-ahmet gibi dort vitaminsiz adamin yilligi 5 milyin euro bunlarin yerine 33 yasinda bir pepeye hayir demezdim benim futbola bakis acim bu 5 tane gerizekali yeteneksize 4 milyon euro dagitacagina 1tane ne verebilecegini bilecegin adama o 4 milyonu yapistir.
Ha gel gelelim 33 yas ustu adamlara yuksek yillik vermek te yazi tura atmak gibi birsey bir sakatlanirsa 1 sene yatiyor adamlar. Besiktas 2sene hatalarinda ders alir gibi gorunup yine bol keseden dagitmaya basladi bu sezon onlari kurtaracak bir demiroren veya bir riva bulamazlar. Dusunceleri sportif a.s.yi satariz. Besiktastan daha kariyerli takimlarin 40-50 milyon eurolara satildigi yerde o ise de pek guvenmemek lazim.

yasin kimse birbirini sevmiyordu ve kimse çalışmıyordu gibi açıklamalar yaptı üstü kapalı konuştu ciddi disiplinsizlikten söz etti

Umut Bulut in Pepe'nin defansina gol atan Pepemi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yasin Öztekin: Kendimi de düşünmem lazım. Bir sene sözleşmem var. Kafamın rahat olması için o konulara noktayı koymak lazım.

:D

Yasin Öztekin: Burada mutluyum ve inşallah burada futbolu bırakırım.

Tmm

Yasin Öztekin: Kendimi de düşünmem lazım. Bir sene sözleşmem var. Kafamın rahat olması için o konulara noktayı koymak lazım.

:D

Yasin Galatasaray'da her zaman iyi bir yedek olur, dışarıdan gelip maçı çevirecek bir adam.
Ona göre bi kontrat tazeleme yaparsın devam edersin.

bizim uyanik yönetim glichy haberleri bilerek yaptirmistir, 2 kusu 1 tasla vurmus olurlar.
hem clichy icin tepki yemeyecekler hem de jong u
ass-kicking.gif

Alakası yok konuyla ama yazmadan edemedim. 2 senedir aynı berbere gidiyorum. Adam her seferinde nasıl olsun, sakalları da alayım mı diye soruyor. Merak ediyorum, bütün berberler böyle mi?

Yasin Öztekin: "Kanat oyuncuları için 10 numara çok önemli, Wesley ile ilk sene iyiydik. Belhanda da 1-2 idmanda kalitesini hemen gösterdi"

Feghouli gelsinde şu yasin denen vitaminsiz herife tekmüğü basalım 7 numarayı direk alsın Feghouli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt