- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
izmirdeki bi kız arkadaşa attım dur bakalım : )ya sergi adamlar ukraynaca bi şeyler yazıp herifi tavlamışlar
biz bi bebe zinchenkoyu kandıramadık püh bize ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
izmirdeki bi kız arkadaşa attım dur bakalım : )ya sergi adamlar ukraynaca bi şeyler yazıp herifi tavlamışlar
biz bi bebe zinchenkoyu kandıramadık püh bize ya
The Sneijder-Sampdoria saga continues. Samdoria's priority is the Dutch midfielder. The two parties have an agreement already in place and The Dutchman will meet with Galatasaray on Tuesday to rescind his contract .Even with the addition of Ilicic and Caprari earlier this week the moves have not convinced coach Giampaolo that his club's transfers are over. The addition of Sneijder would be a real coup for the club and has its fans dreaming oranje for Sneijder.
Ulan Sergen senin nöbetin oldu bu yaz he Dursun amcanın elinden öpmeye gidersin inşallahgerçek hesabı
Her sezon net 2 hafta gec gelmesi kafasina göre mesela. Istedigi zaman cosmasi, istemedigi zaman sahada yürümesi mesela.
Diyorum ya, bu gözler Gheorge Hagi´yi gördü. Simdi 15- 20 yas arasi olanlar bilmez o detaylari. Hagi tam bir profesyoneldi.
Zamaninda gelir, antrenmana önceden gelir, en son cikardi, genclerle ilgilenirdi, ciddiyetsiz oynadigi tek maci yoktur.
Senin arkadaslarin antrenmana baslayacak, sen striptizci oynatip paylasacaksin. Saygisizlik. Ciddiyetsizlik.
Sneijder büyük futbolcu, tartisamayiz. Tartismiyorum zaten. Ama ciddiyet olmazsa, arkadaslarina saygi olmazsa, basari gelmez.
izmirdeki bi kız arkadaşa attım dur bakalım : )
Sneijder'in Sampdoria'ya gitmek için görüşmesi bile bence ne kadar karakterli bi adam olduğunu ispatlıyor. Muhtemelen bizdeki paranın çok azını alacak, İstanbul, kendisi için ölen biten taraftarlar. 1 tanesi İtalya orta sıra takımı diğeri CL gediklisi hep şampiyonluğa oynayan bi takım son senelerde olmasa da. Adam karakterli ki kulübe yapışmıyor, istenmiyorsa gidiyor. Şu şartlarda kim galatasarayı bırakıp Sampdoria'ya gider? Vallahi gözümde daha da büyüdü.
2,5 versinler yine iyi bu yastaki adama kim bonserviz verir.Lan bedava olmaz 3-5 biseyler koparalim.
Hiç abine bahsetmiyorsun İzmir'de tanıdıkların olduğundan.izmirdeki bi kız arkadaşa attım dur bakalım : )
Ulan Sergen senin nöbetin oldu bu yaz he Dursun amcanın elinden öpmeye gidersin inşallah
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu ara nedense öyle geldi bana daDi Marzio sallıyor İtalya'nın Ali Nacisi
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
konoyu alcaz olm,bırak simdi fransa yi flnfransadan bi kanat transferi yapalım istiyorum abi,henuz bi gelişme yok o konuda...
yengede erik gibiymis.....![]()
yengede erik gibiymis.....![]()