Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kooooonnipilankooooooooooo

Konoplyankaaaa

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konoplyanka ve Lemina gelsin saniyesinde Sneijder ve Selçuk gitsin

17 asist yapmış Sneijder maaşını 2-2.5 seviyesine çekmesine rağmen alıcı olarak Samdoria'yı mı bulabilmiş....neyse

f644f7cdedd95c882dac2eb3cd6e49ba.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

beyler kandırmayın Galatasaray taraftarını

dursun bu transferi sehven bile yapamaz

Hep attan ınıp essege bınmısızdir transferlerde bu sefer tersi oluyor kono gelıyor!!

SON DAKİKA - Wesley Sneijder, Sampdoria ile anlaştı. Sneijder, Salı günü Galatasaray ile sözleşmesinin feshini görüşecek. (DiMarzio)

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Galatasaray'ın transfer listesinde olan İtalyan savunma oyuncusu Acerbi, görüşmelerle ilgili konuştu.

İtalyan TMW Radyoya konuşan Acerbi, Sarı Kırmızılı ekibi kendisinin retdetmediğini söyledi. Sassuolo ile Galatasaray'ın anlaşamadığını kaydeden Acerbi, diğer tekliflere yoğunlaştığını söyledi.

Galatasaray eski teknik direktörü Roberto Mancini'nin başında olduğu Zenit'in kendisiyle ilgilendiğini kaydeden 29 yaşındaki savunma oyuncusu, "Tek bildiğim Sassuolo'da kalmayacağım. Bunu kulübe de söylemiştim" dedi.

Ocak ayında Leicester'dan teklif aldığını duyuran Acerbi, "Sezon sonunda ayrılmak istiyordum. Şimdi Zenit ile menajerim arasındaki görüşmeler devam ediyor. Beni isteyen kulüp öncelikle Sassuolo'yu ikna etmek zorunda. Zenit'ten teklif gelirse bunu düşünürüm" diye konuştu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt