Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu hava iyidir.sinerjisiz olmaz...

konop, vain, lemina herkes fit gibi geliyor bana.
birde üzerine corchia gelir geri yaslan izle maclari.

Takımda egolu adam yok gibi.Muslera'sından,Gomis'ine kadar efendi adamlar. Tudor'un bu konuda sıkıntı çekeceğini sanmıyorum. He Yasin dümbeleği var onuda kimse kaale almaz.

39451fa1467750a3ebf09fa87632a73e.jpg
kononun eşi, o emojiden neler çıkar neler allahhh

GSC

Artık Galatasaray Sportif AŞ'nin sermayesi 108.000.000 TL.86.355.000 TL sermaye artışı yapıldı.

17 Temmuz'a kadar halka açık paylardan da rüçhan hakkı bedelleri toplanacak. Yani bu tarihe kadar kasaya ilave 26.982.594,73 TL giriş olacak

GS'a ne yararı olacak?
para geliyor kasaya. Kaynak geliyor..27 milyon TL

Bu yasal değil mi

Yani kimsenin hakkını hukukunu gasp etmeden yapıyoruz bunu değil mi

Dursun'un olduğu organizasyon başarıyı takım oyunu ile kazanamaz. Tudor da agresif biri ikisini de şutlamamız lazım kadroyu kurdurduktan sonra bir de. Dnipro 40 yılda bir olur ve takım disiplini yüksek olan bir takım ile olur ancak. Çok kötü de oyuncuları yoktu gerçi sonra kadrosu kapışıldı. Biz onların kadroda ki herifleri 30 yaşında vs kariyeri düşüşe geçince almaya çalışırken onlar 22 yaşında oynatıyor.
Dnipronun o uefa final oynadığı tüm maçlarını izlemiştim gruplardan sonra. Taş gibi takım savunmaları vardı ama hucumda bu konop resmen tek başına finale kadar taşıdığını rahatlıkla söyleye biliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt