Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vainqueur dümdüz adam bize olmaz.

Corchia eskiden iyiydi ama çıkış yapamadı defansı sıkıntılı biri. Orayı kapatacak oyuncu şart. UEFA Kupası için en az 50 Milyon Euro daha harcamamız lazım Konop yerine de aslında Robben gibi pırpır bir kanat gerek.

Dümdüz ama 5 büyük ligin en çok top kapan adamı. Defansif yükü acayip alır, Maicon'un yanına biri alınmayacaksa ortasahaya böyle biri şart. Tabi Melo gibi biri olsa daha iyi olur ama Melo gibi biri bu dönemde 10-15 arası

Günün sonunda orta saha Kono- N'diaye - Vanq - Belhanda olmaz umarım yani niye orijini olan oyuncuları almıyoruz anlam veremiyorum abi, bu canımızı çok sıkar ileride. Bunları kesemezsin de ee yerinde de oynatamıyorsun adam kötü performans sergilerse ne yapacaksın yani?

39451fa1467750a3ebf09fa87632a73e.jpg
kononun eşi, o emojiden neler çıkar neler allahhh

GSC
menejeri eşi değil

kono'nun menajeri az önce kono ile olan bir foto attı sanırım bu iş olacak müthiş topçu müthiş

-----------Muslera-----------
Dani-Maicon-Acerbi-Chlichy
-------Imbula-Lemina------
Koni--------WES-----Belhanda
--------------Gomis----------

Konop gelirse; Konop, Yasin, Sinan, Garry kanatları kadromuzda olmuş olacak ve bir tanesi bile sağ kanat oyuncusu değil. Bu planlama yanlış. Kafadan iki tane sağ açık oyuncusu Yarmolenko, Visca yazayım ben . İkisi de çok faydalı olur.

Forum ve İnternet ahalisinin çok sevdiğini biliyorum ama Konop'un aranan adam olduğu konusunda ciddi şüphelerim var...

Cenk > Göztepe

Hakan Balta > Antalya

De Jong > Ajax (Dua edelim istesinler Huntelar gibi)

Donk > Göztepe

Emrah > Alanya

Koray > Malatya (Sanmiyorum. Almanci Günter Malatya'ya falan gitmez ELDE KALIR!!)

Umut Gündoğan > Manisa

Cavanda > Rennes (OLMADI!)

Konoplyankaaaaa belhandaa ve cristino yasin dehşet hücum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt