Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre tilev iyi güzel konuşmuşda bir konuyu atlamış olduğu gibi ffp olayını karıştırmış.
Bizim o bjk gibi oyuncu sat öyle oyuncu al maddesi koyulmadı.
Ve kulübün hiç mi geliri yokda sadece anlatığı kriterlerden karşılarız diyor ?
Bunun kombinesi var locası bilmem sponsoru var.

Her ne kadar Tudor'u begensem de sampiyonluk icin favori yerli tdleri olan bjk ve fb ne yazik ki

Türkiye gerceklerini göz önünde bulundurmak lazim

Tudor'la bazı sıkıntıları çözelim seneye inş hem Tudor hem Dursun gider Terim hocamla şampiyonluğu alırız

Oğulcan Çağlayan: Yabancı sınırının kaldırılması rekabet ortamını canlandırıyor. Kim iyiyse o oynuyor. [radyospor]

iste bu

Sinan güler Fener'e gidiyormuş ya la. Kapatın gitsin şubeyi yatırımda yapmıyorsunuz.durmadan tokatlanacaksak ne diye yarışıyoruz. Boşu boşuna masraf.

Tudor en az 6 transfer olucak dedi
3'ü geldi
3'ü bekleniyo

6 transfer dışında sürprizler olabilir

TapaTalK

Muslera ve Sneijder'e ek olarak;

İlk 3: Maicon, Belhanda, Gomis.
Son 3: Corchia, Vainqueur, Lemina.

Sol bekte Carole/Linnes, kanatta Rodrigues, Yasin, Sinan'a razıyım bunlar gerçekleşirse.

Son düzenleme:
Donk, Cenk Gönen, Cavanda hemen cüzi rakamlara satılmalı. Bu 3 oyuncudan toplamda 2-3 milyon Euro arası bir bonservis + maaş bütçesinin açılması mümkün. Sabri ile sözleşme imzalanmaması harika oldu.

Serdar'ın ne olacağını bilmeden Hakan'ı göndermek yanlış. Ahmet-Semih-Maicon-Serdar'dan sonra 5. stoper olarak Koray'ı tutacağımıza onu bir sene kiralayıp Hakan'ı tutmak daha mantıklı.

Barça Gérard Delofeu yu tekrar satın almış.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

DDklAd_XUAAAeyy.jpg:large

3 iyi transfer, hayirli olsun.

Serdar'ın ne olacağını bilmeden Hakan'ı göndermek yanlış. Ahmet-Semih-Maicon-Serdar'dan sonra 5. stoper olarak Koray'ı tutacağımıza onu bir sene kiralayıp Hakan'ı tutmak daha mantıklı.

serdar olmasa ahmet var, artik genclere sans verilmeli.
hakan baltayi bastonla sahaya süreceksinz, yeter artik.

Slovakyaya gitmeyi düsünüyorum herhangi bir hazirlik maci oynayacakmiyiz?

Ocak ayında kaliteli oyuncu bulmak çok zor oluyor ve takımlar genelde satmıyor umarım yönetim Ocak ayına transfer bırakmaz

Barça Gérard Delofeu yu tekrar satın almış.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Vay be ben de daha burada bir kac gün önce birisine Barca herhalde geri almaz bunu diyordum :asd:

Bu Barca da acayip mallasti son senelerde, cok sacma adam aliyorlar. Sanirim geri alma opsiyonu 12 Milyon mu neydi bugün son günü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt