Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarsus İdman Yurdu, Galatasaray'dan Muhammed Ali Kurt ile 1 yıllık kiralık olarak sözleşme imzaladı. (via @MemduhBorazan)

DDk_i7uXcAQ5Gao.jpg

Aralarinda hangisi futbolcu olan?

Evet Kono patlamış mısırı çok seviyormuş buradan kesin faik olmadığını anlıyoruz

Sneijder nefretinden kuduruyor millet, adam sanki ocaklarini söndürdü karilarina kizlarina göz dikti nedir bu nefret aga.

Artık gitmesi gerektiğini düşünen biri olarak, kesinlikle Wesley'den nefret filan etmiyorum. Hangi GS'lı Wesley'den nefret edebilir?
Ayıyı bi sola, bi sağa yatırması, Juve maçında turu getiren golü, 3-2 yenip turu geçemediğimiz Real maçındaki harika oyunu, fenev ağlama kapağı, bize kazandırdığı prestij, hamza hırbosu döneminde kazandığımız şampiyonluktaki emeği (o seneki şampiyonluğun yarısı Muslera'ya, yarısı Wesley'e verilir. Yasin'in bile çehresi değişmişti o sezon)... Ve daha sayamacağımız katkıları.

Ben şahsen Wesley'i böyle hatırlayacağım.

Fakat futbol profesyönel bi oyun. Bu adam da babasının hayrına oynamıyor. Son 2 sezondaki performansı ortada. Yaşı ilerledi. Eski tempusu yok. Eski isteği yok. Eskiden şut attığında kaleci de topla birlikte içeri girerdi. Şimdi denemiyor bile. Şut atmaktan çekinir hale geldi.

Ben bu yüzden de artık ayrılmasını istiyorum. Tabii herkesin çıkarlarına uygun olacak şekilde.

Ama böyle medyanın önüne atarak, zorla göndererek, gitmeye mecbur bırakarak değil. Madem Tudor düşünmüyor kadroda, sezon bittiğinde söylersin adama. Kardeşim teknik direktörümüz seni kadroda düşünmüyor. Kendine takım bul, biz de gereken kolaylığı sağlarız dersin. Güzel bir ağırlama ile gönderirsin.

Ancak sen de kabul edersin ki, bazıları artık bu adamı tapma derecesinde seviyor. Bazıları 40 yaşına kadar oynamalı diyor. Forumda taraftar 2'ye bölününce sidik yarışına döndü olay.

Gitmeli diyen adama millet futbol cahili, kuş filan diyor. Senle aynı görüşte olmak zorunda değil kimse. Herkes fikrini söylemekte özgürdür. Katılırsın katılmazsın ama bazıları işi çok bilmişliğe ve hakarete vurmaya başladı...

Son düzenleme:
Son 1 aydır defalarca yazdığımız gibi...
Tudor'un yeni sezon planlarında yer almayan Hakan Balta da kamp kadrosuna yer almıyor -ali naci

Hakan balta ''da"

Tudor un sisteminde sneijder yok demek ki beyler

Sen degil misin ya yok Nice de cok iyi sezon gecirdi, adamin piyasasi bu paralar diye. Biz almasak Sevilla alsa herkes arkasindan aglar diye.

Kimse aglamazdi, öyle aman aman ihtiyacimiz olmayan bir adam. Sevilla bu adami gercekten isteseydi bize degil Sevilla'ya giderdi zaten.

Fener bunu isterken ve Avrupa da talipleri varken adam tuttu kimsenin umrunda bile olmadigi Ukrayna ligine gitti 8,5 Milyona. Aradan yillar gecti adam orada tutunamadi Schalke da tutunamadi Nice de takimla birlikte iyi bir sezon gecirdi ama Kiev onu takimdan yollamak istiyor ve 5 sene önce 8,5 Milyona giden adam kontratinin bitimine bir sene varken 8+2 Milyona satiliyor ve "adamin piyasasi bu zaten yeaah" oluyor.

Bariz büyük kazik girdi, Nice bunun icin maksimum 4-5 teklif etmistir adim gibi eminim.

adami ovmek baska superstar ilan etmek baska

Sen degilmiydin 1 ay once bunlar kasimpasa'dan en az 2 oyuncu alir diyen, sen degilmiydin bunlar transfer yapamaz diyen, sen degilmiydin bunlar takimi copler ile doldurur diyen, iyi oyuncular alindi, simdi de oyuncularin maliyetini bok atiyorsun, ulan insan biraz sIkIlIr la, insan biraz sIkIlIr.

Adamlar ne yaparsa yararlanmiyor. 2 yildir yerlerdeyiz, nihayet iyi transfer yapmaya baslamislar, simdi cok fazla para verildi diye agliyorsunuz, karar verin artik, ne istiyorsunuz, buraya oyuncu getirmek kolay mi. Sen Sampiyonlar Liginde oynamiyorsun, 2 yildir bok gibi oynuyorsun, sen yillik 2milyona gomis'i belhanda'yi mi getireceksin? Zaten Serdar, Eren ve Tolga bile 2m aliyor. Bonservis konusunda TR piyasasina gore fazla para, bunu inkar eden yok zaten forum'da.

Gercekten sende az degilmissin ha, korkulur senden Can.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sneijder nefretinden kuduruyor millet, adam sanki ocaklarini söndürdü karilarina kizlarina göz dikti nedir bu nefret aga.

benim icin sneijder kalsin gitsin sorun yok ama farkli düsünen taraftarlara agir hakaret olmus bu yorum.
Allah akil fikir versin, bu nebicim yorum ?
sana ne lan milletin karisi kizindan, ne bu agir tavirlar su senin dedigin millet sonucta GS taraftari ve farkli düsüncesi olablir.
hemen böyle hakarette mi bulunmak lazim.
su yoruma bi göz atin derim ayip!

Son düzenleme:
Trabzon Medel'i 5 milyona aldi

Sneijder ne ara boyle gunah kecisi ilan edildi?

Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi

belhanda yerine ben arfa olsaydı tam anlamıyla faziaa olurdu rakipler için

belhandayi superstar sanan saftirik elmer kim

Valla bende kavgaya girecem ama birtek muslera için kavga ederim. Kafa göz dalarım

Son düzenleme:
benim icin sneijder kalsin gitsin sorun yok ama farkli düsünen taraftarlara agir hakaret olmus bu yorum.
Allah akil fikir versin, bu nebicim yorum ?
sana ne lan milletin karisi kizindan, ne bu agir tavirlar su senin dedigin millet sonucta GS taraftari ve farkli düsüncesi olablir.
hemen böyle hakarette mi bulunmak lazim.
su yoruma bi göz atin derim ayip!
Adama niye lan diyorsun ayip degil mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt