- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
transferde verdiğimiz bonustan bile aztellesten gelecek 1.85m serhat özbekin ev partilerine anca yater yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transferde verdiğimiz bonustan bile aztellesten gelecek 1.85m serhat özbekin ev partilerine anca yater yav.
Tellese hangi enayi kulüp 25 veriyor?
Serge Gnabry de acayip topcu ya. Arsenal bunu niye sadece 5 Milyona satti acaba. Wenger yine sacmalamis.
Ersin Düzenbaz'in söylediklerine göre 2 orta saha 2 bek geliyordu zaten. Nevzat birsey biliyormu belli degil ilk 11'e en az 4 oyuncu daha gelecegi kesin.
Sanmiyorum bir pozisyonlari mi ne vardi ilk yarida. Almanlar daha iyi oynadi ilk yari.
Wes mevzusu ortada yokken o 4 oyuncuydu. Wes giderse 5 olur sol kanat gelir, Belhanda 10 numara oynar diye düsünüyorum. Sermaye artirimi oldu dün.ya 2 orta saha ve 2 bek.
veya 2 orta saha bir bek bir kanat.
buda sneijdere bagli.
He konusunu açmışlar orada gördüm şimdi. Para bok olunca birazını çöpe atalım dediler herhal. Seneye kiralayacak yer ararlar.conte bey diyorlar
buna inanmak istemiyorumalex sandro ile karıştırmışlardır
Wes mevzusu ortada yokken o 4 oyuncuydu. Wes giderse 5 olur sol kanat gelir, Belhanda 10 numara oynar diye düsünüyorum. Sermaye artirimi oldu dün.
As Marca Retweetledi: As Marca
Son Dakika ||William Vainqueur, €3M bonservis karşılığında Galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
������������Kudret ŞENEL ������������ @kudretsenel85 7 dk.7 dakika önceDaha fazla
Şu Romalı oyuncu için artık Hayırlı olsun diyebiliriz.
o zaten cepte de,kaynak iyi degilAs Marca Retweetledi: As Marca
Son Dakika ||William Vainqueur, €3M bonservis karşılığında Galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
������������Kudret ŞENEL ������������ @kudretsenel85 7 dk.7 dakika önceDaha fazla
Şu Romalı oyuncu için artık Hayırlı olsun diyebiliriz.
Vainqueur gelecek büyük ihtimal yanına Lemina'yı kiraladıkmı selçuk formayı göremez inşallah
Dzemaili, Bruma ve Telles hala beni sinirlendirir mesela. Hepsi suan ilk 11 oyuncusuydu.Telles Telles Telles
En çok içimin yandığı adamdır son dönemde. Konular açmıştım Telles-Bruma-Sneijder kanadını bozmayın filan diye. O aralar da şu an Sneijder'e yapıldığı gibi Telles ve Bruma linç ediliyordu.