Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ersin Düzenbaz'in söylediklerine göre 2 orta saha 2 bek geliyordu zaten. Nevzat birsey biliyormu belli degil ilk 11'e en az 4 oyuncu daha gelecegi kesin.

Valla 4 tane diyorlar ama ikisi sanırım orta saha. Kanat yoksa Sneijder giderse acaba sistem değişip on numarasız mi oynayacağız olabilir

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vainqueur gelecek büyük ihtimal yanına Lemina'yı kiraladıkmı selçuk formayı göremez inşallah

Sanmiyorum bir pozisyonlari mi ne vardi ilk yarida. Almanlar daha iyi oynadi ilk yari.

Almanlar italya macinda berbatti. Cekya ve ingiltere maclarinin ilk yarilarinda kotuydu. Cekya ve ingiltere baya pozisyonu harcadi. İspanya portekiz ve makedonya maclarinda iyiydi. Sirbistan macinda vasatti. Mac'a brz baktim da almanya atti atacak gibi

Son düzenleme:
Telles Telles Telles

En çok içimin yandığı adamdır son dönemde. Konular açmıştım Telles-Bruma-Sneijder kanadını bozmayın filan diye. O aralar da şu an Sneijder'e yapıldığı gibi Telles ve Bruma linç ediliyordu.

2 bek,2 ortasaha net.konoyplanka da hücum için gelir.etti 5.sneijder giderse agustosta da genç kanat alırız tamamdır : )

Vainqueurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Telles Telles Telles

En çok içimin yandığı adamdır son dönemde. Konular açmıştım Telles-Bruma-Sneijder kanadını bozmayın filan diye. O aralar da şu an Sneijder'e yapıldığı gibi Telles ve Bruma linç ediliyordu.
Dzemaili, Bruma ve Telles hala beni sinirlendirir mesela. Hepsi suan ilk 11 oyuncusuydu.

yabancı basın demeden havaya girmeyelim.ortalık duyumcu kaynıyo ama hepsi boş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt