Yaman Arkın
Cezalı
- 30 Haziran 2017
- 249
- 0
- 316
O maestro
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gi-de-cek o çakma maestro. Siz de peşinden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O maestro
alalım :asd22:Bjk arkadaşım onuda alırsanız bütün tadım kaçar dedi
SM-G920F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ama kendi taraftari çok sinirlendi gitsin falan diye tweet atiyorlar ceza falan yerdi somut şeyler olmasa kulüp tarafindan. Riskli bi hareket
![]()
Adam bunu favlamış ya Ahahahah
Gi-de-cek o çakma maestro. Siz de peşinden.
Sen özünü ver yeter hepsi mi küfür sankiKüfür var. Çeviremem.
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Olacağı buydu sneijder sağolsun rieekink 1 bu 2 ıyi okuttu bizeGönderilmek istenen De Jong, gitmek için*2.5 milyon*Euro'luk alacağıyla birlikte bonservisini de bedava istedi. (Fotomaç) https://twitter.com/ElUltrasCimbom/status/881079191541821440/photo/1
Göbekli portakalla el ele gidebilirler
Sneijderi sil ordanSneijder belhanda ikilisi yan yana oynamaz. Bizim takımda lüks aslında sneijder değil lüks selçuk. Eğer ikisinden birinin kalmasını istesem bu sneijder olur 8 numaraya çekerdim topun orta sahadan hızlıca kanatlara gitmesi gerekir bunu selçuk yapamaz.
Resmen figüran rolünde. Desinler ki bu takımda eski 31 yaş üstü adam kalmayacak hepsinin yerine iyilerini alacağız ne sneijder ne selçuk yüzüne bakmam ama gel gelelim birne mobing yapıp diğerine prensim sen kal sana yer açalım diyen adam/adamlar çıkarcıdır.
Oynayacağımız sistem normalde 4-3-3 fakat kanat işleri agırdan alınmaya başlandı. 4-3-3 için 4 tane sağlam oyuncuya ihtiyacımız var. Ama bu iş 3-4-3'e doğru gidiyor sanki fantazi yapmasa bari duman oluruz yatırımların hepsi b.ka sarar
Gönderilmek istenen De Jong, gitmek için*2.5 milyon*Euro'luk alacağıyla birlikte bonservisini de bedava istedi. (Fotomaç) https://twitter.com/ElUltrasCimbom/status/881079191541821440/photo/1
İkisinin kredisi aynı mı?
Evet oda benim aklımdaAma kendi taraftari çok sinirlendi gitsin falan diye tweet atiyorlar ceza falan yerdi somut şeyler olmasa kulüp tarafindan. Riskli bi hareket
cidden sorunlu yalnız bu Kono, kendi oyuncumuzun boyle birsey yaptıgını dusunun daha ortada resmi bir şey olmadan. Trolluyor olabilir ama daha yeni yuksek bir meblag ile kulup degistirmiş bir oyuncunun trolleme luksu oldugunu dusunmuyorum bu kadar populer bir ortamda.