Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ocakta turkiye ligini, subatta avrupa ligini alacak bir kadro
gerçek hesap ya uzun zamandir paylasim yapiyor adam +twitter onaylı hesap. Eskidende sevillayi likelamis transfer olmuş falan. Fake olsaydi şimdiye kapattirirdi hesabi spekulasyonlar yarattigi icinBana fake gibi geliyor o hesap
Dun aksam 9k idi takipcisi simdi baktim 15kyi gecmis.
Bir futbolcu icin 9k cok az bence.
Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi
Başlarda kaynağı tartışmışlar. Sonra hem satalım diyenler var hem sadece kiralayalım diyenler var.
İdmandaki yoğun tempo Semih Kaya'yı isyan ettirdi. Bu isyanın ardından ise Tudor, Semih Kaya'yla kısa bir konuşma yaptı. (Fanatik) https://twitter.com/Armaninizinde/status/881088518302437376/photo/1
Fbjkliler sneijder gitmesin diye algı yapıyor biliyorlar gitmezse bu düzen degişmez
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bana fake gibi geliyor o hesap
Dun aksam 9k idi takipcisi simdi baktim 15kyi gecmis.
Bir futbolcu icin 9k cok az bence.
Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi
Hepsi gidecek diye kına yakıyorlar
Şu dikkatimi çekti. antu denen şikeci forumunda bile burdaki kadar Sneijder düşmanı yok. Onlar gidecek diye seviniyor, buradakiler neredeyse zil takıp oynayacak.
Yahu millet, Belhanda-Gomis hatta Kono gelirse bu adamları organize edecek, pas organizasyonunu sağlayacak yine bir beyin lazım. Sneijder'den iyisini mi bulacaksınız? O giderse kim yapacak bu işi Selçuk mu? Yapmayın Allah aşkına. Satılmış medyanın oyununa, hain yönetimin tuzağına düşmeyin.
Hepsi sneijderi niye yolluyosunuz diye konuşuyor kanserli hücreleri kesip tek tek atıyor hocamız
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi