Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence sağ bek-orta saha belki de kanat transferleri yapılır

sağ bek için inşallah Corchia olur diyorum
orta saha için Lemina&Imbula ve Asamoah'ı çok isterim ama zor gibi hepsi Vainqueur gelir büyük ihtimalle
Kanat transfer çok yapacaklarını zannetmiyorum ama gelirse Konoplyanka çok şeyler katar şu takıma

Muslera
Corchia-Serdar-Maicon-Linnes
Tolga-Vainqueur
Belhanda
Sinan-Gomis-Konoplyanka​

Devre arası ve önümüzdeki yaz transfer döneminde bu mor yazılı mevkilere adam alabilirsek sapasağlam oluruz

Maicon : Galatasaray gibi bir takımda oynuyorsanız zaten agresif olmak zorundasınız.

Duysun çıt kırıldım yerli tayfa

yav su imza törenlerinde soru soran muhabirlere adam gibi bir mikrofon vermiyorlar mı anlamadım

56d4e79f97e67ac1ff65eb79c553763f.jpg

< 3

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Bu adamı çıkarsınlar hep basın toplantısına. Paralı kalemler soru sormaya çekinir en azından. Tipe bakar mısın abi. Ters bişi desen ters yatırıp düz...

İnşallah Konoplyanka gelirse şu Yasin denen sinsi herife tekmüğü basalım o herif menajeri Bulut'a verdi ki ortalığı karıştıracak adım kadar eminim :mad:

Tokatspora o golu atmamis olsa herkes hemfikir olacakti ama 3.lig takimina sacma sapan gol atinca bir sutundan dolayi herkes yetenekli oldugunu dusunuyor :)

Bence sağ bek-orta saha belki de kanat transferleri yapılır

sağ bek için inşallah Corchia olur diyorum
orta saha için Lemina&Imbula ve Asamoah'ı çok isterim ama zor gibi hepsi Vainqueur gelir büyük ihtimalle
Kanat transfer çok yapacaklarını zannetmiyorum ama gelirse Konoplyanka çok şeyler katar şu takıma

Muslera
Corchia-Serdar-Maicon-Linnes
Tolga-Vainqueur
Belhanda
Sinan-Gomis-Konoplyanka​

Devre arası ve önümüzdeki yaz transfer döneminde bu mor yazılı mevkilere adam alabilirsek sapasağlam oluruz

Tolga ve Vanquier net küçük takım ortasahası. Ne pas yapar ne de hücum.

Ontiviero türk olsaydı ülke içinde birilerinin banko oyuncusu olurdu milli takımlara falan alınırdı arkasında epey adam olurdu. Sırf yabancı diye yetenekli adamları gömmemek gerkir.
Josue kadar oynardı her türlü hızlı cücenin tekiydi az tenkin sağ verdiyonu için ölüp bitiyoruz.

22 yaşında 7 tane külüp değiştirdi yalnız enteresan bir olay istenmediğim yerde kalmam demiyor herif oynama acı birisi elinden tutsa da birşeyler öğretse çocuğa.

Onazi aylardır parasını alamadığı için sözleşmesini tek taraflı fesh edeceğine dair haberler var. Boyuna transfer yapıyorlar ama fena patlayacaklar. Her sene onlarca adam alıp zararına fesh edip en baştan kadro kuruyorlar.

Öte yandan, GS teklif ettiyse TS kim Kono'yu almak kim. Başını alırlar.

Eğer ortasahaya bir adam gelecekse ve Tudor ilk 11 için Selçuk düşünüyorsa Vainquer gelir. Tolga'yı düşünüyorsa Lemina/Asamoah tarzı biri gelir.

Gerçekçi olmak gerekirse, orta sahanın ortasına 2 oyuncu birden alacağımıza imkan vermiyorum.

Muhtemel: 1 Ortasaha + 1 Kanat

İyi ihtimal: 1 Ortasaha + 1 Kanat + 1 Sağ Bek

Muhtemel 11

---------------------------------------- Muslera

-- Linnes --------------- Serdar ----------------- Maicon ------------------ Carole

----------------------Selçuk ---------------------------- Vainqueur

-- Rodriguez ---------------------- Belhanda ------------------- Konoplyanka

-------------------------------------- Gomis

Bence Tudor, kendi aldırdığı Rodrigues'e ilk 11'de şans verecektir.
Orta saha için adı geçen 22 yaşlarındaki Imbula, Pasalic, Lemina gibi gençleri alabileceğimizi düşünmüyorum. Muhtemelen Vainqueur gelecek.
Corchia'yı alma ihtimalimiz de bence çok düşük. (En çok istediğim adam bu)
Bu kadro net 3.lük veya 4.lük için savaşır.

Ontiviero türk olsaydı ülke içinde birilerinin banko oyuncusu olurdu milli takımlara falan alınırdı arkasında epey adam olurdu. Sırf yabancı diye yetenekli adamları gömmemek gerkir.
Josue kadar oynardı her türlü hızlı cücenin tekiydi az tenkin sağ verdiyonu için ölüp bitiyoruz.

22 yaşında 7 tane külüp değiştirdi yalnız enteresan bir olay istenmediğim yerde kalmam demiyor herif oynama acı birisi elinden tutsa da birşeyler öğretse çocuğa.

Zeki ama çalışmıyor benzetmesi aslında uyuyor. Futbol oynamak kafasında yok gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt