Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasinden nefret ediyorum,adamin sinsiligi yüzüne yansimis,sahada bencil gücsüz ve yavas,yanliz su var,nur adam nerde duracagini,pozisyon koklamasini cok iyi biliyor,34 mac kesmeyip oynatsan 10-15 gol altina düsmez

Boş kale golcüsü başka hiçbir numarası yok

Selçuk'tan sonra takımda hiç sevmediğim ikinci adam bu kazma

Bana kalsa derhal gönderirim

Bu ligde şampiyon olabilmek icin illa top class sneijdere ihtiyaciniz yok arkadaşlar adamlar cenkle tosicle şampiyon olabiliyor bi oyuncuda takılı kalmayin diger hamleler iyi olursa eğer sorun olmaz ayrilmasi
onlarda şenol güneş var diye şampiyon oluyorlar senin çömez tudor biraz zor şampiyon yapar o oyuncularla. t.direktörlük müessesini çok hafife alıyorsunuz sadece kadro kurmakla olmuyor o işler

salı günü taraftar Sneijder'i karşıladıktan sonra yönetim geri adım atar yola devam edilir.

onlarda şenol güneş var diye şampiyon oluyorlar senin çömez tudor biraz zor şampiyon yapar o oyuncularla. t.direktörlük müessesini çok hafife alıyorsunuz sadece kadro kurmakla olmuyor o işler
Bunu 34 hafta sonunda görebilirim ancak, geleceği görebilme gibi bir yetim yok. Sneijder yedek oturacağina gitmeli bunu anlamak zor değil bence.

Ya şu selçuka gelmez ki cinden teklif meklifde. Video hazırlayıp tüm cin kulüplerine yolamak gerekir aslında. Taş gibi takım kuracağız ama gel gör ki en kritik bölgede selçuk olacak

Bu sene konoyu alalım seneye de cl hediyesi diğer kanada yarmolenkoyu çekeriz misss..

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Ya şu selçuka gelmez ki cinden teklif meklifde. Video hazırlayıp tüm cin kulüplerine yolamak gerekir aslında. Taş gibi takım kuracağız ama gel gör ki en kritik bölgede selçuk olacak
video icin malzemede yok ki topu alıp geriye veriyor

Bunu 34 hafta sonunda görebilirim ancak, geleceği görebilme gibi bir yetim yok. Sneijder yedek oturacağina gitmeli bunu anlamak zor değil bence.
geçen sene ki 14 haftada tudor efendi kapasitesini yeterince kanıtladı daha neyi bekliyorsunuz. riekerink ile geçen sezona başlayan yönetim aynı hatayı 2.kez yapıyor. umarım ben yanılırım umarım

Afedersin de oyun kurma, organizasyon, pas vs konusunda bunların yedi sülalesi Sneijder'in tek bacağı etmez. Arkadaş Sneijder'i Mustafa Sarp yaptınız iyice yahu. Valla giderse inşallah her maç 90 dk Selçuk'u izlersiniz.

Arkadaş sen de Sneijder'i Kevin de Bruyne yaptın yahu.

Son 2 sezon izlemesek seni inanacağız

Snejder tartışmalarını okuyunca

CbmpsXbWwAAvSTw.jpg

Milletin ne kuyruk acısı varmış yav Sneijder gidiyor diye oraya buraya saldırmaya başladınız

ne olacak 100 yaşına kadar oynasın mı Sneijder ?

Kaká yla Villa'yı da alalım neticede çok büyük topçular di mi ?

El ele 100 yaşına kadar oynasınlar işte

Net 1 milyon Euro luk maaşın diğer Ülkelerde kulüplere ne kadara patladığını gösteriyor bu tablo

23a42c6fea34f255d88243b0a12ced5f.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

geçen sene ki 14 haftada tudor efendi kapasitesini yeterince kanıtladı daha neyi bekliyorsunuz. riekerink ile geçen sezona başlayan yönetim aynı hatayı 2.kez yapıyor. umarım ben yanılırım umarım
umarim yanilirsin renktaş. bir teknik direktörü kendi kurduğu, hazırladığı takımı görmeden yorumlamam hicbir zaman. ha geçen sene tudor'un bircok hatasınıda görmezden geleceğim anlamina gelmiyor bu ama eğer ligin 2.devresinde bir teknik direktor değişikliği oluyorsa bu tip şeyler normal, bunu genelde o sezonu plan olarak kapatmış takimlar yapar gelecek sezonu daha iyi planlamak için. O yuzden kaale almiyorum bu yarım dönemi, aralik ocaga kadar belli olur az çok ne olacağı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt