Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kamera arkasında neler yaşandığıni bilmiyorum reis ama bir ton teknik direktör değiştirdik suç hep bu teknik direktörlerde miydi her seferinde? Demek ki büyük sorunlar var başka bu kadroda.
bütün suç t.direktörlerde değil ama dünyanın en kötü t.direktör seçen yönetimi bizde. denizli.riekerink,hamza iğrenç ötesi t.direktörlerdi

Son dakika Pepe Kartal'da
.
6sGNvw.jpg

Riekerink fiziki kalite yükselecek diyordu sezon başı
Kondisyoner tutulmuştu sonra ne oldu
Kondisyoner kovuldu çok çalıştırıyor diye
Koltuk korkusuna teslim etti kendisini oyunculara
Sonrası bitmek bilmeyen sezon

SM-G920F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Semih soytarisi dahil olmak üzere takimdaki cöpler ayaklanmis bu ne tempo diye. Yata yata para kazanmaya alismislar. Su Semih gereksizi sözlesme uzatmadan kurtulsaydik süper olurdu

Bitsin artik sneijder tartismasi. Esas konuya odaklanalim . selcuk !

Ural kim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mevcut kadroda Sneijder olması mı daha iyi olur yoksa Konop mu diye düşünüyorum ama sneijder kolay vazgeçilecek oyuncu değil. Gomis ve Belhandayla uyumunu çok merak ediyorum

Hahaha 2 senedir kıçını kaldırmayan göbekli portakala tekmeyi basıcak diye çömez, yetersiz, gereksiz oldu Tudor demi? :D

5 gol 17 asistle ligin asist lideri!! Hem de gecen seneki boktan takimla.

Kicini kaldiramayan kelimesini ligin asist lideri icin kullandiginizda komik oluyor.

Ligin geri pas istatistigi lideri Selcuk icin kicini kaldiramiyor kelimesi dogru olabilir. Ama asist krali icin mesnetsiz ve terbiyesiz yakistirmalar.

Sneijder bu kulubun tarihinde belki efsane demek zor olabilir ama onemli isimlerinden olarak anilmayi fazlasi ile hak ediyor.

Sneijdere gobekli portakal gibi yakistirmalar GS lilara yakismiyor. Birakin o acayip laflari ifb taraftarlari etsin.

Ben hic sevmesem de selcuga bile yakistirma yapamiyorum. Onemli katkilari oldu ama ilk gitmesi gereken o, sonra Sneijder.

bütün suç t.direktörlerde değil ama dünyanın en kötü t.direktör seçen yönetimi bizde. denizli.riekerink,hamza iğrenç ötesi t.direktörlerdi
bana göre mancini hala kalmaliydi ben baskan olsam uzun yillar tutardim. Zaten kendiside aciklamisti o kadar transferi kendisinin istemedigini. Telles falan dışında, tutmaliydik onu...

Favre gelseydi cok büyük değişim olurdu ama kalitrli yabanci teknik adamlar plan proje istiyor bizim taraftar sabirsiz tak diye şampiyonluk istiyor. Mesela bjk'in suanda olduğu yerde bilic'in inanilmaz payı var ama bu görmezden geliniyor, sadece şenolmuş gibi.. Malesef taraftar olarak gelişmeliyiz önce sabırlı olmalıyız o zaman belki önemli teknik direktorler gelebilir.

Meydanı Şınayderspor'lulara mı bırakalım renktaş. Hem, Wesley'i gönderecek diye Tudor'a, çöp, yetersiz, çakma Conte vs diyen bunlar. Belhanda Wesley'in yerine alındı diye adama düşman kesilen gene bunlar.

Onur kimse Sneijdersporlu değil kardeşim

Emin ol ki herkesin gayesi daha iyi bir GALATASARAY

Onların söylemek istediği zannediyorum ki

Yeni gelen Belhanda veya Kono'da Sneijder'dan daha iyi bir oyuncu değil

Yani bence Sneijder kalırsa gücümüze güç katarız

Ama giderse de yapacak bir şey yok yolu açık olsun

Ben bu Sneijder olayını birazda son zamanlarda yıldız oyuncu bulamama olayına bağlamak istiyorum

Özellikle genç renktaşlarımız için Sneijder müthiş bir topçu olabilir

Ama bizim gibi Hagi'yi izlemiş olanlar için Sneijder yalnızca iyi bir topçu

Demek ki Hagi'yi seyretseler ve Hagi jübile yaptığında intihar edecekler

Unutmayın hiçbir futbolcu GALATASARAY'DAN büyük olamaz

Son düzenleme:
Tudor taktik m cart curt bilsin bilmesin
O koltuğa oraya o futbolcuların saygı duyacağını
Öyle yan gelip yatıp büyük takımda oynanmiyacagını öğretecek
Sırf bu yüzden destekliyorum
Kurduğu kadro o olsada o olmasada sonunda şampiyonluk getirecek bir kadro olacak

SM-G920F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera

Corchia - Serdar - Maicon - Clichy

Vainqueur - Honda

Rodrigues - Belhanda - Konoplyanka

Gomis

Hey yavrum hey...

Bitsin artik sneijder tartismasi. Esas konuya odaklanalim . selcuk !

Ortada bi konu yok ki renktaş?
Wesley bi markadır. Ne kadar kötü olsa da illa talibi her zaman olur. Öte yandan, ''ulan ne güzel 5M maaş alıyorum kemiksiz. Kapı gibi sözleşmem var. Bu maaşı bana kim verecek? Salak mıyım yattığım yerden parayı cukkalamak varken ayrılayım'' diyecek bi karakterde oyuncu değil.

Oysa Selçuk denilen herif kemiksiz 4M'a yakın para alıyor. Hiçbir kulüp bu parayı buna vermez. Öte yandan yan gelip yatmak varken zaten ayrılmaz.
Bu adam büyük ihtimalle bizde futbolu bırakacak.

Ha ben olsam parası neyse verip sözleşmeyi fesh ederim. Yediği içtiği bile zarar. Üstelik bu herif sinsi yılanın teki. Takımı sabote eden, gruplaştıran biri. Yeniçeri ağası kendisi. Medyadaki gücü de inanılmaz.

Göte giren şemsiye çıkmaz. Alıştırın kendinizi yavaştan.

Son düzenleme:
Kono on bin takipçi kazansa ne olacak internet fenomenimi? futbolcu bu önceliği paradır her zaman

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt