Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sag kanadimiz 100% verimli olmali, bu iki oyuncu hem 100% ilk 11 oyuncusu degiller hem o bolgede verimli degiller, ozellikle Garry.
Bence Sag kanada Hizli ve kaliteli bi Winger almaliyiz, bu Konoplyanka degil.
Alınsın hayır demem ben ama kaliteli bir sagbek alinirsa ben sagda o oyuncularinndaha iyi performans sergileyecegini düşünüyorum bu sezona kiyasla

Galatasaray, Konoplyanka'ya yıllık 2.5 milyon teklif etti. Schalke ile görüşmeler başladı. (@TurkcellBiPSpor)

Oyuncunun menajeriyle görüşmelere hız verilmiş.
Bipspor'un twitter sayfasındaki videoda bu bilgiyi Ali Naci verdi.

https://twitter.com/TurkcellBiPSpor/status/881105866564489217

Galatasaray, Konoplyanka'ya yıllık 2.5 milyon teklif etti. Schalke ile görüşmeler başladı. (@TurkcellBiPSpor)

Oyuncunun menajeriyle görüşmelere hız verilmiş.
Bipspor'un twitter sayfasındaki videoda bu bilgiyi Ali Naci verdi.

https://twitter.com/TurkcellBiPSpor/status/881105866564489217
geliyoooorr

vika-konoplyanka_20150722_005252.jpg

Böyle yenge mi olur Allah aşkına? :o:

v201308151015431102072.mp4.jpg

🅱 (@vikakonoplyanka) • Instagram photos and videos

playankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Belhanda içime sinmedi ama diğer transferler iş yapar gibi görünüyor. Maicon'u pek izlemedim ama genel görüş olumlu gibi.

Vainqueur • Türk Basınına göre; bitti/bitecek, geldi/gelecek diye bir durum yok. Net olan, oyuncu gelmeye hazır ama ilk alternatif değil.

@ben1aslanim

Uefa maçına ortasahamız Tolga-Selçuk beklerimiz Carole Linnes çıkacak heralde. Yedekleri de Donk, Tarık, Cavanda

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Clichy • İmza parası, yıllık ücreti ve özel talepleri sürekli değişkenlik gösteriyor. Umarım orta yol bulunur. Şahsi fikrim; Parçalı giyer!
@ben1aslanim

Corchia • Lille ile görüşmeler sürüyor. Karşılıklı teklifler iletildi. Oyuncu ikna edilebilecek durumda ama tek talibi biz değiliz.
@ben1aslanim

Bu transfer olmaz şl istiyor adam

Yalnız keyfinizi kaçırmak istemem ama yanlış hatırlamıyorsam 15 Milyon veren birisi var demişti Schalke menajeri Heidel.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt