Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Konoplyanka'ya yıllık 2.5 milyon teklif etti. Schalke ile görüşmeler başladı. (@TurkcellBiPSpor)

Oyuncunun menajeriyle görüşmelere hız verilmiş.
Bipspor'un twitter sayfasındaki videoda bu bilgiyi Ali Naci verdi.

https://twitter.com/TurkcellBiPSpor/status/881105866564489217
Ali naci gerçektende salıyor gibi yani. Bu haberde net belli oldu.

1. Schalke kiralık konusunda ikna edilmeye çalışıyormuş -- pardon ama başka türlü bu transfer kural gereği zaten olmaz.
2. Asamoha juventusda kalacağını bugün öğlen açıkladı.

Ali naci gerçektende salıyor gibi yani. Bu haberde net belli oldu.

1. Schalke kiralık konusunda ikna edilmeye çalışıyormuş -- pardon ama başka türlü bu transfer kural gereği zaten olmaz.
2. Asamoha juventusda kalacağını bugün öğlen açıkladı.
Ali naci salliyor Maicon iptal demişti

Konop'a 2.5 teklif edilmiş yıllık ; oyuncu ve menajeri ile görüşmeler sıklaşmış,oyuncu ile pürüzün olmadığı söyleniyor; schalke ile kira üzerine görüşmeler sürmekteymiş.

Asamoah eşinin hamile olması nedeniyle süre istemiş, tekliften memnunmuş. Juventus pek niyetli değilmiş oyuncunun çok yönlü olması nedeniyle.

Bilmiyorum ama duyum olarak değil genel beinsports,nevzat vs dediklerine göre ortalama şeyleri yazmis kendi bildigi birsey yok belli ki

tam bir orman çocuğudur o ben1aslanım

bi ara huntelarr boateng geldi falan yazıyodu

inanmayın böyle itlere

bide kudret şenel ve aşkın ateş denen mallar var bunlara prim vermeyin beyler bişey bildikleri yok

Milletin karısının kızının resimlerini ne diye koyarsınız be kardeşim. Mahremiyet diye bir olay var.

tam bir orman çocuğudur o ben1aslanım

bi ara huntelarr boateng geldi falan yazıyodu

inanmayın böyle itlere

bide kudret şenel ve aşkın ateş denen mallar var bunlara prim vermeyin beyler bişey bildikleri yok
Renktas zaten cikan haberleri yazmış duyummuş gibi bunlar dönüyordu nöbetede yazildi defalarca ayni seyler... tekrar yazmis birsey biliyormus gibi

Kono bizde diye bakıyorum artık ben ! Bu saatten sonra gündemden düşmez.

Güveneceğiniz 4 kaynak var gerisi hikaye.
Bein sports
Ali Naci
Nevzat
Ersin Düzen

asamoah süre istemiş ali naciye göre.eşi ile birlikte kara verecekmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt