- 11 Haziran 2015
- 39.658
- 28.126
- 2.193
Bilmiyorum ama duyum olarak değil genel beinsports,nevzat vs dediklerine göre ortalama şeyleri yazmis kendi bildigi birsey yok belli kiBu hesap kime ait
Quakerboy mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum ama duyum olarak değil genel beinsports,nevzat vs dediklerine göre ortalama şeyleri yazmis kendi bildigi birsey yok belli kiBu hesap kime ait
Quakerboy mu?
Ali naci gerçektende salıyor gibi yani. Bu haberde net belli oldu.Galatasaray, Konoplyanka'ya yıllık 2.5 milyon teklif etti. Schalke ile görüşmeler başladı. (@TurkcellBiPSpor)
Oyuncunun menajeriyle görüşmelere hız verilmiş. Bipspor'un twitter sayfasındaki videoda bu bilgiyi Ali Naci verdi.
https://twitter.com/TurkcellBiPSpor/status/881105866564489217
Ali naci salliyor Maicon iptal demiştiAli naci gerçektende salıyor gibi yani. Bu haberde net belli oldu.
1. Schalke kiralık konusunda ikna edilmeye çalışıyormuş -- pardon ama başka türlü bu transfer kural gereği zaten olmaz.
2. Asamoha juventusda kalacağını bugün öğlen açıkladı.

Bilmiyorum ama duyum olarak değil genel beinsports,nevzat vs dediklerine göre ortalama şeyleri yazmis kendi bildigi birsey yok belli ki
Sneijder'in eskisi gibi fit olmadığını düşünen Sampdoria Teknik direktörü Marco Giampaolo, Sneijder yerine Ilicic'i istiyor. (Fanatik) https://twitter.com/_AslanPencesi_/status/881175140444327936/photo/1
Renktas zaten cikan haberleri yazmış duyummuş gibi bunlar dönüyordu nöbetede yazildi defalarca ayni seyler... tekrar yazmis birsey biliyormus gibitam bir orman çocuğudur o ben1aslanım
bi ara huntelarr boateng geldi falan yazıyodu
inanmayın böyle itlere
bide kudret şenel ve aşkın ateş denen mallar var bunlara prim vermeyin beyler bişey bildikleri yok
satamıyolarmış bu dönem shalke konoyu aldıgı için,kiralık olurmuş anca.öyle dedi biri.Yalnız keyfinizi kaçırmak istemem ama yanlış hatırlamıyorsam 15 Milyon veren birisi var demişti Schalke menajeri Heidel.
sent via GSC
satabilirler diye biliyorum ben bir donemde 2 kex satilabiliyordu sanki bi oyuncu max.satamıyolarmış bu dönem shalke konoyu aldıgı için,kiralık olurmuş anca.öyle dedi biri.
satabilirler diye biliyorum ben bir donemde 2 kex satilabiliyordu sanki bi oyuncu max.
ersin daha önde şu an ali naci ve nevzattanGüveneceğiniz 4 kaynak var gerisi hikaye.
Bein sports
Ali Naci
Nevzat
Ersin Düzen