Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yorumcu olarak ali ece,ugur'u ve ilgazi severim mehmet demirkol'da arada iyi konusur

Lemina+konoplyanka zaten kiralik alinir.Bonservisi elinde olan Clichy ile birlikte vainqueur+corchia toplam 10 milyon euro olsa tamam.
10 milyon euro transfer bütçesi olmayan takım mi var bizim ligde

Gomis,Belhanda,Maicon zaten bruma+poldiden gelen para kullanildi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nevzat Dindar: 4 transfer yapılacak. Öncelik Lemina ve Konoplyanka'da. Kalan 2 transfer oldukça kaliteli olacak. Seviye düşmeyecek.

Redreport nevzati böyle yazmış ama nevzat öncelik tam olarak konoplyankada değil demedi mi beylsr az önce? Ben mi yanlış duydum. Kono ile ilgileniyor ancak oncelik başka isimlerde demisti

Evet, Kono öncelikli değil dedi.
Bek ve orta saha transferleri öncelikli doğal olarak.

Nevzat Sneijder'la ilgili kurallara uyarsa kalabilir diyor

Haftaya yapilacak görüsmede belli olacak

Benim bu konudaki tavrım nettir knk, tudor wesleyi istemiyorsa tudor gitsin. Wesley 1 kalemde silinecek bir oyuncu dgl. Her dedigine katiliyorum, eskisi gibi olmadigina, performansinda eskiye oranla düşüş olduguna. Bunlara ragmen 1 kalemde silinemez.

Yönetimde hatalı, amator bir hocaya butun yetkiler verilmemeli. 10. Haftayi gorup gormeyecegi bile mechul bir adamin bu kdr kritik karar alması saçma.

Gökmen Özdenak: İnsanları kandırmasınlar, yemezler abi...Neymiş Sneijder 14 asist yapmış

+17 asist yapmış abi

Özdenak: Hepsi gol mü olmuş?

Diyalogun tamami... efsane.

Akıllı Nevzata bakın. Sneijderin kalması kendisine bağlı, iyi niyet göstermeli diyor. Gönderip Sneijder kalmak istemedi diyecekler. Biliyoruz bu oyunları. Sneijder aptalmı Sampdoriaya gitsin gönderilmek istemese.

Gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan en pahalı 5 yıldız

✪Leo Messi
✪Alexis Sanchez
✪Mesut Özil
✪Isco
✪Ramsey

Dursun basganim hangisini alacak acaba

Meselenin bonservis olduğunu sanmıyorum eldeki çöplerden kurtulmanın yollarını arıyor yönetim. Donk de jong tarık cavanda falan bunlardan kurtulursak 2 orta saha 2 bek alınır

kono mu gelsin evinize klima mı taksınlar deseler napardınız?

ben denize gidip kono gelsin derdim;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt