Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kono sezonun 2.yarisindaki 26macin 9 unda toplam 161 dk forma giymis yani herturlu ayrilacak.

Onunla cok daha önceden irtibat kurulmuştur.

Galatasaray, Konoplyanka için 2.5M€ 'yu gözden çıkardı. Galatasaray, önümüzdeki günlerde transferi imza aşamasına getirmek istiyor (NTVSpor)

Sneijder kalırsa konoplylanka gelmiyor .Kesin bilgidir .Koni transferi salıdan itibaren netlesir

Ön libero ve bek transfeeine öncelik verilmesi gerekiyo. Takımın kalitesini geçen seneye göre artıracak mevkiler buraları

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence de Sneijder kalırsa konop gelmez valla ikisi de uyar bana. Iyi oyuncular alsınlar bek ve orta sahaya ileri pek sıkıntı değil zaten

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sergen lemina vain olmayacak ikisinden biri bu nevzatin aciklamalarindan belli.

tudor 2 ortasaha istedi daha önce nevzat.lemina-imbula ve vaiqueur isimlerini söyledi bugün de...ha sen bütün sezon hayalet selçuk-sakat tolga ve lemina ile geçer diyosan bilemiyorum.lige başlamasakta olur öyle bi durumda.

Nevzat Dindar: 4 transfer yapılacak. Öncelik Lemina ve Konoplyanka'da. Kalan 2 transfer oldukça kaliteli olacak. Seviye düşmeyecek.

vay vay ne guzel bee
Gomis-maicon-belhanda-konop-lemina+2 kalite transfer daha.

Olursa sayısal olarak en kaliteli transfer dönemi olur tarihimizde.

tamam arkadaşlar.kanatsız -ortasahasız bitiririz transferi.siz çıkar oynarsınız artık maçlara.bruma diye bi oyuncu gitmedi zaten.hala takımda.

bu serdar aziz yatakta çalıştığı kadar sahada çalışsa şimdiye ramos olmuştu

Gelen oyuncuların ve gündemdeki oyuncuların yaş ortalaması da çok iyi bu konuda da tebrik etmek gerek.

16/17 29 maç 7 gol, 2 asist,
15/16 52 maç 8 gol, 9 asist,
14/15 42 maç 8 gol, 7 asist,
13/14 36 maç 13 gol, 9 asist

Kono gayet iyi bir topçu.. son sezon tatsiz olaylar yasadi td ile. Rakamlari gayet iyi

tudor 2 ortasaha istedi daha önce nevzat.lemina-imbula ve vaiqueur isimlerini söyledi bugün de...ha sen bütün sezon hayalet selçuk-sakat tolga ve lemina ile geçer diyosan bilemiyorum.lige başlamasakta olur öyle bi durumda.
benim dememlemi bitiyormus o is? :D
elbette 2 orta saha alinmasi gerekiyor ama kanimca 1 tane alacaklar daha konop var bekler var 4 tane tranfer dedi nevzat.
4de kadar sayabiliyorsan 1 orta saha cikarirsin. 2 konop 3 sag bek 4 sol bek.

Konoplyanka'yı da alırsak Tudor 3-5-2 oynatacak heralde. 3 stoper, 5 sol kanat, çift forvet.

konop---------------------gomis--------------sinan
------------belhanda----vainquir----lemina---------
clichy-------serdar------------------maicon---corchia
---------------------------muslera----------------------

bu olur

Şuan icin 4 transfer gundemdedir 20 25 gun icinde olur bu ama transfer eylülün ilk haffasina kadar devam edecek dedi Cenk ergün. Daha fazla olacaktır transfer eksikler olustukca, yeni raporlar dogrultusunda.. hatta ben sürpriz ayrılıklarda olabilecegini düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt