Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DDrSXvGWAAEpg4B.jpg
:D

emenikeden ayrı, bu şeref yoksunu sıkörtıl pokemonu bize küfür etmiş yayınında sanırsam

Çok zor diye diye getirteceksin adamı :)
Her Pepe haberine olmaz, gelmez yazmak zorunda mısın? Daha önce gelir dediklerinin ve gelmez dediklerinin akibetini düşününce insan bir tuhaf oluyor :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sen burda mıydın,beşiktaş önce marceloyu satsın.oyuncu alamaycak bu gidişle.

Younes Belhanda - Ayrıntılı performans bilgileri | Transfermarkt

Forvet arkası ve sol kanat oynamış hep. Forvet arkasına Sneijder varken fazla lüks, ayrıca ondan iyi değil yani bunun Sneijder'i sevip sevmemekle alakası yok. Dünyada futbolu izleyen herkes heralde aynı şeyi der zaten. Sol için bilmiyorum da verimli değil diyor izleyenler. O paraya gerçekten iyi bir 8 numara alırlardı, harcanacak yere harcamadılar yani.

Ben sneijder ile ilgili bişey sormadım renktaş :)
Sneijderide severim.eksileride var bunuda görüyorum devamlı sol çizgide oynaması gibi :)
Zaten bu yönetim her şeyi yanlış yaptığı için oyuncu hakkında bişey demeye gerek yok zaten

Sola bu kadar adam alıp işini sağ görüşle bitiren başkan, Dursunnnnn

Tutmayın

lemina ve özellikle konoplynkada mutlaka eger olursa satın alma opsiyonu olmalı bence cünkü bu iiki adamda birilerinde fena parlayacak

bize denk gelirse enazından satın alabiliriz

in yerli monchi we trust

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray transfer önceliğini Konoplyanka'ya vermiş durumda. Oyuncuya 2.5 Milyon € teklif edildi. Görüşmeler sıklaştı. (NTVSPOR)

O zaman Sneijder düşmanları da Volkan'ı sağa sola yatırdı diye rahatsızlar Sneijder'den. Sneijder kuşları acıttıkça burda da acı çekenler var denilebilir. Sneijdersporlu olmak herhalde bu durumdan yeğdir.

Bak işte o zaman bizde sevindik buna ama simdi dillendirmek yersiz. Bu sezon ki performansa göre konusuyoruz sonucta. Sen sneijderin o sezon verdigi katkıyı verecegine kefil misin

Sneijder'i bu yasta alan olmaz,yillik ucretini de karsilayan olmaz

Buyuk ihtimal sezon sonuna kadar devam edecek,devam edecekse de hemen kampa katilmasi lazim

Suan zaten Kriz yaratti,gelmedigi sürece Kriz daha da büyüyecektir

bu clichy kimden teklif bekliyor acaba büyük takımların filan teklif yapmasının hayalini kuruyor anlasılan

4 sene önce Aysal-Terim yüzünden taraftar ikiyi bölündü, şimdi de Sneijder yüzünden taraftar birkez daha ikiye bölündü

Türkiye gibiyiz anasını satayım

Sneijder'i bu yasta alan olmaz,yillik ucretini de karsilayan olmaz

Buyuk ihtimal sezon sonuna kadar devam edecek,devam edecekse de hemen kampa katilmasi lazim

Suan zaten Kriz yaratti,gelmedigi sürece Kriz daha da büyüyecektir
aynı fikirdeyim.cok sıktı artık.gidecekse de gitsin.

Bak işte o zaman bizde sevindik buna ama simdi dillendirmek yersiz. Bu sezon ki performansa göre konusuyoruz sonucta. Sen sneijderin o sezon verdigi katkıyı verecegine kefil misin

Yorma kendini anlatamazsın.Bunlara kalsa 40 yaşına kadar sözleşme yaparlar.:asd:Sneijder'in vizyonu doldu.Bu kadar basit.

Tudor bahsi geçen adamlarla o kadroyu kursun Sneijder o akdroyu bir tık daha yukarı taşır diyorum ben. Yeter ki o kadro kurulsun ve Tudor'un planladığı tempolu baskılı oyunu oynyacak adamlar alınsın. Sneijder pırlanta gibi parlar o zaman. Etrafını da parlatır. Bu sebeple kefilim. O yıldan bile iyi olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt