- 29 Ocak 2011
- 47.647
- 19.512
- 2.898
gaza gelip yazıyo keşke bilgisi olsa eskisi gibi
aynen bende azarlladım şimdi haybeye yazma millet duyumcu sanıyor seni hala diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gaza gelip yazıyo keşke bilgisi olsa eskisi gibi
Bu süreç onu çok yordu renktaş. Rivaydı, transferlerdi falan derken sağlığından olacak başkanımız. Bir an önce bırakmalı ailesi ve otelleriyle vakit geçirmeliburda baya ince baskan sanki fazla recim yapmis gibi, yoks genclik resmimi ?![]()
Hazır Fransa pazarına girmişken A.Plea'yıda bi yoklasınlar bir zahmet.![]()
Ya ben taraftarım tabii ki çok transfer isterim deGarry'i o mevkide pek izlemedim ama Yasin orada oynadığı zaman genelde etkisiz oynuyor.
Sola Kono gelirse sağa kuba veya j.navas gibi çalışkan kanat oyuncunun alınmasını isterim şahsen. Tudor da böyle çalışkan topçuları sever.
jose rodriguez vardi mesela bak iyi topçu değil bence o kadar ama adama mac icinde direkt hatasinda islikladilar ya. Adam sonra gene toparladi asist yaptı sorun çıkarmadı.. genç oyunculara falan daha iyi olmalıyız bu açık ve net. Her transfer dönemi olur yada olmaz tutar ya da tutmaz 2 3 genç oyuncu almalıyızsabir yok bizim taraftarda hersey hemen olacak.
örnegin rodrigues, bence baya bi kumas var ama adama sira gelmeden bizim taraftar coktan vurdu damgayi.
Bu süreç onu çok yordu renktaş. Rivaydı, transferlerdi falan derken sağlığından olacak başkanımız. Bir an önce bırakmalı ailesi ve otelleriyle vakit geçirmeli
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fenerbahçe Mirallas'ı almaya çalışıyor. Bizimkilerin bu adamla ilgilenmemesine vallahi hayret ediyorum. Sola birilerini uydururuz da sağ kanat hiç yok.
Twitter da ligue 1 diye hesap var. Transfer haberlerini veriyorlar. Garip garip oyuncuların fiyatları 15 milyondan başlıyor. Çoğuda 19-20 yaşında. Plea da sağlam yanlız bir kaç defa izledim.15 milyon euron varsa neden olmasın Halit kardeşim![]()
Bence sola Konop sağ tarafada bir scout transferi gelsin
Kanatlardan ve beklerden birine bence scout transferi yapılmalı
Yani 2 tane scout transferi yapsak güzel olur bence.
o baya cins bi adam yaAli Naci de tam salak ya
Ulan Tudor'un Konoplyanka'yı istediğini bilmeyen kalmadı zaten
Bir yazıya başlıyor herkesin bildiği şeyi yazıyor devamı gelmiyor ne gıcık bir tip ya![]()
Ya ben taraftarım tabii ki çok transfer isterim de
2.orta saha transferini bu senelik sol tarafa konop olursa, sağ kanat transferine tercih ederim
Bence beklerden ve kanatlardan birine scout transferi bakılmalı bonservisi en çok 3-4 m € olacak tarzda oyuncular
jose rodriguez vardi mesela bak iyi topçu değil bence o kadar ama adama mac icinde direkt hatasinda islikladilar ya. Adam sonra gene toparladi asist yaptı sorun çıkarmadı.. genç oyunculara falan daha iyi olmalıyız bu açık ve net. Her transfer dönemi olur yada olmaz tutar ya da tutmaz 2 3 genç oyuncu almalıyız