Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fft30mm3621457.jpg

Muslera yoksa reis var.
Şu köpeği 2 gün eğitsen bundan daha iyi kalecilik yapar

LG-H990 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Instagramda Sayfamizin resimlerine baktim ve bisey dikkatimi cekti. Yeni oyuncularimizla ilgili resimleri bir Tek Garry ve az cok Bruma begenmis. Normalde Instagramdan çikmayan ve likelamadik resim birakmayan Sinan, Yasin, Eren Bu tür resimlere like birakmamis. Ne oldu acaba totolari mi tutustu birden?!

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

cavanda,tolga ve serdar alinirken neden bu hesaplar yapilmadi. daha dogrusu bjk ile bizi kiyaslamasinlar. onlarin butcesi ile bizim butcemiz bir degil ve onlar asla bir drogba yada sneijder getiremez
Verilen ücretleri bende pahalı buluyorum ama Galatasaray ile bjknin bütçesinin karşılaştırılması komik. Örneğin Valenciada yıllık 2 milyon euro kazanan x futbolcu Real Madrid'de transfer olunca Valenciadan aldığından 2 katı para kazanır. Doğru ya da yanlış tartışılır ama büyük kulüp olunca bu paraları mecbur veriyorsun. O yüzden bjkli arkadaşlar bizim verdiğimiz paraları kendileriyle kıyaslamasın. Valencia taraftarları kendilerini Real Madrid ile kıyaslıyor mu? Hayır o yüzden bjk fazla ses çıkarmasın kendi rütbesini ve haddini bilsin

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağ bek yok
Sol bek yok
2.stoper oynayacak adamların birisi cam, diğeri yetersiz, bir diğeri gerizekalı
Orta sahada ismini anmak istemediğim şey ilk 11 oynayacak gibi görünüyor
Sağ kanat leş
Yedek forvet eh işte

Bahsi geçen 2 transferle bile bir şeye anca benziyor takım, lig nasıl bitiyormuş ?

Selman Öztürk‏ @SelmanOztrk 6 dk.6 dakika önceDaha fazla

1- Hatırlayanlar bilir geçen sene Diarra transferini ilk yine buradan duyurmuştum. Birinci ağızdan doğrulatıp haberi sizlerle paylaşmıştım.

Selman Öztürk‏ @SelmanOztrk 6 dk.6 dakika önceDaha fazla

2- Ama bazen o birinci ağızlar da bizleri yanıltabiliyor. Ben bu röportajı Galatasaray'a zarar vermemek için yayınlamamıştım.

Selman Öztürk‏ @SelmanOztrk 5 dk.5 dakika önceDaha fazla

3- Ama şimdi Nazifoğlu'nun izniyle yayınlıyorum. En azından bu transfer süreçleri nasıl işliyor, nasıl bize geliyor bilin diye.

https://twitter.com/SelmanOztrk/status/881287223643123712

Selman Öztürk‏ @SelmanOztrk 5 dk.5 dakika önceDaha fazla

4- Şimdi konuyu bağlayacağım nokta şu; yine kulüp kaynaklarından gelen bilgiye göre Konoplyanka transferi son aşamaya geldi.

Selman Öztürk‏ @SelmanOztrk 4 dk.4 dakika önceDaha fazla

5- Ama sizleri ümitlendirmemek adına resmi olarak doğrulanana kadar bekleyelim. Zaten pürüz çıkmazsa yine sizlerle ilk paylaşan olacağım.

Selman Öztürk‏ @SelmanOztrk 3 dk.3 dakika önceDaha fazla

6- Umuyorum bir sorun olmadan bu oyuncu da Galatasaray'a katılır. Çok beğendiğim, faydası şüpheye mahal bırakmayacak bir isim Kono.

Sneijder-Konoplyanka-Belhanda-Gomis beraber oynamaz diyorlar Quaresma-Babel-Talisca-Aboubakar oynadı bir şey olmadı. Oynarlar ama sıkıntı şu 3 isim de sola yakın oynayan isimler.

Verilen ücretleri bende pahalı buluyorum ama Galatasaray ile bjknin bütçesinin karşılaştırılması komik. Örneğin Valenciada yıllık 2 milyon euro kazanan x futbolcu Real Madrid'de transfer olunca Valenciadan aldığından 2 katı para kazanır. Doğru ya da yanlış tartışılır ama büyük kulüp olunca bu paraları mecbur veriyorsun. O yüzden bjkli arkadaşlar bizim verdiğimiz paraları kendileriyle kıyaslamasın. Valencia taraftarları kendilerini Real Madrid ile kıyaslıyor mu? Hayır o yüzden bjk fazla ses çıkarmasın kendi rütbesini ve haddini bilsin

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok doğru bakınız Zübük arda Atletico da kac alıyordu Barca da kaç alıyor

Sneijder-Konoplyanka-Belhanda-Gomis beraber oynamaz diyorlar Quaresma-Babel-Talisca-Aboubakar oynadı bir şey olmadı. Oynarlar ama sıkıntı şu 3 isim de sola yakın oynayan isimler.

Belhanda'yı kanat değil de göbek oynayalım o zaman. Geçen sene Nice'te oynuyordu. Xelcuk'tan da kurtulmuş oluruz

@SelmanOztrk

1- Hatırlayanlar bilir geçen sene Diarra transferini ilk yine buradan duyurmuştum. Birinci ağızdan doğrulatıp haberi sizlerle paylaşmıştım.

2- Ama bazen o birinci ağızlar da bizleri yanıltabiliyor. Ben bu röportajı Galatasaray'a zarar vermemek için yayınlamamıştım.

3- Ama şimdi Nazifoğlu'nun izniyle yayınlıyorum. En azından bu transfer süreçleri nasıl işliyor, nasıl bize geliyor bilin diye.
Twitter

4- Şimdi konuyu bağlayacağım nokta şu; yine kulüp kaynaklarından gelen bilgiye göre Konoplyanka transferi son aşamaya geldi.

5- Ama sizleri ümitlendirmemek adına resmi olarak doğrulanana kadar bekleyelim. Zaten pürüz çıkmazsa yine sizlerle ilk paylaşan olacağım.

6- Umuyorum bir sorun olmadan bu oyuncu da Galatasaray'a katılır. Çok beğendiğim, faydası şüpheye mahal bırakmayacak bir isim Kono.

hımmmm

Konop ve lemina, temiz iş olur. Hava sıcak Altınova yanıyor arkadaşlar, Allah sabır versin.

Sergen Zeren o adam kolpa renktaşım. Burada olan çoğu kişi biliyor. Duyumları nitelik taşımıyor bence

Allah belanı vermesin diarrraaaaa nerdeyse gelecekmişşş

Müthiş olur bu şekilde.

Mesajını okurken tam da kafamda son cümlen canlanıyordu. Üçünü aynı anda oynatmak na-mumkun bence de. Kono sol Sneijder ortada olsa Belhanda sağda olmaz. Belhanda solda olsa Kono sağda olmaz. Enteresan olan, üçünün de sola yakın olup sağ ayaklı olması.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt