Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3'ü aynı anda oynayabilir bence top yapan teknik bir 3'lü olur.

2018'de Sneijder'i uğurlayınca yerine Belhanda geçer.

Az önce baska bi arkadasa yazdim

Konoplyanka sol cizgide mükemmel oynayan bir adam,simdi bu adami sagda oynatmak bana göre yanlis olur cunku verimi azalir yani bu bir gercek

Takima dogru sistemi bulmasi gereken kisi hoca'dir,Fatih Terim mesela Sneijder drogba geldiginde mecburen sistem degistirmek zorunda kaldi ilk bi kac hafta arayis vardi deplasmanda Schalke ile oynanan mactan sonra 4-3-1-2'de karar kildi

Gerci bir sonraki sezon Kriz basladi ne yazik ki sistem konusunda

Sanırım Lemina ve Imbula 2'si birden isteniyor, olmazsa Vainqueur ile imzalanacak.

Katılılıyorum ona.Fakat gerçekten çok kaliteli topçu kono.Bizim takımı 2 3 gömlek yukarı çekecek özellikleri var.

Belhanda,wesley,Kono ve Gomis her ne kadar içlerinde gerçek bir sağ kanat olmasada,bence çok iyi bir hücüm hattı.

O üclü arasinda en iyisi konoplyanka'dir bana göre

Sneijder 28-29 yaslarinda olsa Sneijder olur tabi normal sartlarda ama bu döneme bakacak olursa konoplyanka önde benim icin

Ama Herkesin görüsü farklidir tabiki

13 temmuzdaki ilk maçta yenilirsek bizim açımızdan iyi olur tabi ikinci maçta turu geçmek şartıyla :) en azından transferlerde aceleci davranırlar :)

O üclü arasinda en iyisi konoplyanka'dir bana göre

Sneijder 28-29 yaslarinda olsa Sneijder olur tabi normal sartlarda ama bu döneme bakacak olursa konoplyanka önde benim icin

Ama Herkesin görüsü farklidir tabiki

Evet yaşlarını ve son performansları kıstas kabul edersek bencede en iyisi Konoplyanka.

Birde buradaki en büyük avantajımız pas oyununu çok iyi oynayan 4 hücümcu olacak.

Yani orta sahaya Lemina gibi bir adamda gelirse.Önümüzde duracak takım olabileciğini düşünmüyorum.

Tabi gönül isterki orta sahaya 2 oyuncu alalım.Fakat az çok belli oldu.Selçuk,Lemina olacak gibi orta saha.

Yapacak bir şey yok takımda o kadar virüslü bölge varki 1 sene daha ayıya dayı diyeceğiz.

2402a840783391b6fadbe8e1286d771a.jpg

leman ve vildanin olmasi dileğiyle iyi geceler gsc

Evet yaşlarını ve son performansları kıstas kabul edersek bencede en iyisi Konoplyanka.

Birde buradaki en büyük avantajımız pas oyununu çok iyi oynayan 4 hücümcu olacak.

Yani orta sahaya Lemina gibi bir adamda gelirse.Önümüzde duracak takım olabileciğini düşünmüyorum.

Tabi gönül isterki orta sahaya 2 oyuncu alalım.Fakat az çok belli oldu.Selçuk,Lemina olacak gibi orta saha.

Yapacak bir şey yok takımda o kadar virüslü bölge varki 1 sene daha ayıya dayı diyeceğiz.

Ben Lemina'nin gelecegine inanmiyorum acikcasi

Ingiltere liginden isteyen kulupler var,belki juve bize kiralik göndermek ister tudor eski futbolcumuz ayagina bi kiyak yaparlar ama sonucta karari oyuncu veriyor

Genc ve potansiyeli olan bir oyuncu,Türkiye ligine gidecegine daha büyük bir Lige giderim derse yadirgamam yani

Ama nokta atisi olur bizim adimiza

Ben Lemina'nin gelecegine inanmiyorum acikcasi

Ingiltere liginden isteyen kulupler var,belki juve bize kiralik göndermek ister tudor eski futbolcumuz ayagina bi kiyak yaparlar ama sonucta karari oyuncu veriyor

Genc ve potansiyeli olan bir oyuncu,Türkiye ligine gidecegine daha büyük bir Lige giderim derse yadirgamam yani

Ama nokta atisi olur bizim adimiza
dursun baskanimiz adına küçük bir adım leman
Ikna edecektir

Tudor'un transfer donemi oyuncu tercihlerini ve antreman bilgilerini degerlendirdiğimizde onumuzdeki yıl Galatasaray'ın fizik guce dayalı, kondusyonu ve teknik becerisi yuksek bir takım olacagını öngörebiliriz.

Bu sene forma rekabeti muthiş olacak. Ismi ne olursa olsun; hafif dokununca yere yıkılan, zayıf, gucsuz, kilolu , yavaş futbolcuların kadroda olmayacagını dusunuyorum.

Belki bircoğumuz için umitsiz vaka olabilir ama ben Carole den umudumu kesmedim. Yeni gelen Fransa orijinli oyuncuların yanında kendini geliştireceğini, Tudor'un antreman temposu ile güç ve hız kazanacagını dusunuyorum.

Benim kadrom:

---------Muslera
Corchia, Serdar, Maicon, Carole
------Vainquer, Lamina
Sinan Belhanda Kono
----------Gomis

Yedek: Ahmet, Linnes, Yasin, Tolga, Eren, Selçuk, Garry,

Bence Konoplyanka işi Sneijder'i göndermeye çalışan yönetimin taraftarı oyalamak için bir kolpası olabilir. Sosyal medya hareketlerinden transfer olayı çıkarmak pek inandırıcı gelmiyor açıkçası.

Hatırlarsanız geçen sene de Ibrahimovic haberleri dolaştı kaç ay. Yağlı surat Dursun sırf taraftar oyalansın diye yalanlamadı, oyaladı milleti. Bazıları da gerçekten geleceğine inandı falan. Haftalarca saçma sapan cümleler kurdu sonra transfer sezonu bitince "vay efendim bizim hiç görüşmemiz olmadı, zaten çok pahalı" diye kestirip attı şark kurnazı pisuvarcı kel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt