Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5e08bfeed2464be2b7dd9dbaa781ad71.jpg

Rönesans nedir sorusunun yanıtı bu foto da, yıllar geçse de unutulmayacaklar

daha savruk değiller renktaş

İzlediğim videolarda hızlı oynayım diye ilk gördüğü isme ayarsız paslar atan, gereksiz top saklama çabalarına giren, kontrolsüz bir ileri oynama çabası olan Vainqueur vardı. Dan dun gidiyor pas tercihlerinde. Imbula dönüp bir duruyor arkadaşları yerleşince servis yapıyor. Vainqueur'daki bu hızlı oynama çabası takım arkadaşlarını yoruyor gibi geldi bana. Ekstra çaba sarfediyorlar adamın paslarını kontrol edebilmek için :D

İzlediğim videolarda hızlı oynayım diye ilk gördüğü isme ayarsız paslar atan, gereksiz top saklama çabalarına giren, kontrolsüz bir ileri oynama çabası olan Vainqueur vardı. Dan dun gidiyor pas tercihlerinde. Imbula dönüp bir duruyor arkadaşları yerleşince servis yapıyor. Vainqueur'daki bu hızlı oynama çabası takım arkadaşlarını yoruyor gibi geldi bana. Ekstra çaba sarfediyorlar adamın paslarını kontrol edebilmek için :D
vainq'i gomis geldikten sonra marsilya maçlarını izlerken izledim biraz fazla dikkat etmedim ama fena oyuncu değil yani savunma olarak gsyet iyi arada kaptirip gittiğide oluyor ileri, bu ligdeki DOS'lardan iyi ama genel olarak tam kesici. Basit oynuyor hep

GS tv cidden maçı verecek mi acaba?

------------cenk -------

linnes ozan kabak- maicon-carole

--------- -tolga ----------------

------- belhanda-------

yunus ----------------------garry

sinan gomis

olsa kadro keşke

Son düzenleme:
yazdıgım kadroda defans iyi.kanatlar da iyi.yunusu keşke izleyebilsek...sinan -gomis te guzel forvetteç.

Ben onlardan çok bizim genç çocukları merak ediyorum, bence ilk şans verilecekse onlara verilmeli hele ki Ozan Kabağı kazanırsak büyük iş yaparız ve semih kazmasından da kurtuluruz semih de 17 yaşındaki çocuk beni kesiyor diye delirir durur :D

Ben onlardan çok bizim genç çocukları merak ediyorum, bence ilk şans verilecekse onlara verilmeli hele ki Ozan Kabağı kazanırsak büyük iş yaparız ve semih kazmasından da kurtuluruz semih de 17 yaşındaki çocuk beni kesiyor diye delirir durur :D

semihin dünkü isyanı dogruymuş.kendi sonunu kendi hazırladı :Dnevzat yazdı bunu twitterda.ozan kabak hem çok yetenekli hem de sessiz ve cok efendi biri.fen lisesinde okuyo zaten.fazla zeki...tudor antrenmanda canını okusa ses çıkarmaz.

vainq'i gomis geldikten sonra marsilya maçlarını izlerken izledim biraz fazla dikkat etmedim ama fena oyuncu değil yani savunma olarak gsyet iyi arada kaptirip gittiğide oluyor ileri, bu ligdeki DOS'lardan iyi ama genel olarak tam kesici. Basit oynuyor hep

Topu kaptığında basit oynuyor ama oyun kurarken verimsiz, gereksiz hareketler var genelde. Güven vermedi o yönü. Bir oyun kurucu orta sahaya ihtiyacı var gibi. Lemina bu oyuncu mu? Onda da var riskli hareketler. Bu kadar risk dengesizliğe yol açabilir takımda. Selçuk Inan boylece formayı geri alır :D

Konop, lemina, Venkör gelirse orta saha ciddi toparlanır. Bek eksiğinide kapatırlarsa mis gibi.

lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn uyanınnn

Sportif direktör Cenk Ergün, Konoplyanka’nın menajeriyle görüşerek ilk teklifini yaptı. Sarı kırmızılı yönetici, yıllık 2.5 milyon Euro garanti para ve oynadığı maçlarda alınacak her puan için 5 bin Euro verebileceklerini iletti. Konoplyanka teklife olumlu yanıt verdi, ancak son karar için 2 gün düşünme süresi istedi.

KONOPLYANKA ile büyük ölçüde anlaşan Cenk Ergün daha sonra Schalke 04 yönetimiyle masaya oturup, futbolcuyu 1 yıllığına kiralamak istediklerini bildirdi. Alman kulübü, geçen sezon Sevilla’dan kiraladığı ve sözleşmesindeki opsiyon maddesi gereği 1 Temmuz’da 12.5 milyon Euro vererek bonservisini satın aldığı Konoplyanka’nın kiralanma teklifine sıcak bakıyor. Bunun nedeni ise teknik direktör Domenico Tedesco’nun yeni sezon planlarında Ukraynalı futbolcuya yer olmaması. Schalke 04 yönetimi uygun bir bedel karşılığında Konoplyanka’yı kiralık vermeyi planlıyor. Taraflar bu hafta içinde bir araya gelerek transfere son noktayı koyacak.

hürriyettttt

olmuş bu iş

Kooooooooonooooooooo

plyankaaaaaaaaaaaaaaa

İyi geceler, Hayırlı günler renktaşlar.

schalke baskani duruyormu hala bizim onursal uyeydi kendileri
yapsin bir iyilik

Sergen kono geldi gibi beinsports bir transferi daha bildi ve bu transfer sezonunda adımızın ciddi anıldığı oyuncuların nerdeyse hepsini aldık süreçler uzun olsada (acerbi hariç)..

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kono ve Vanq geldikten sonra bek transferi için Ağustos sonuna kadar beklenebilir. Ne sağ ne sol bek için acele etmeye gerek yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt