Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.028
- 77.234
- 4.218
Rönesans nedir sorusunun yanıtı bu foto da, yıllar geçse de unutulmayacaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha savruk değiller renktaş
vainq'i gomis geldikten sonra marsilya maçlarını izlerken izledim biraz fazla dikkat etmedim ama fena oyuncu değil yani savunma olarak gsyet iyi arada kaptirip gittiğide oluyor ileri, bu ligdeki DOS'lardan iyi ama genel olarak tam kesici. Basit oynuyor hepİzlediğim videolarda hızlı oynayım diye ilk gördüğü isme ayarsız paslar atan, gereksiz top saklama çabalarına giren, kontrolsüz bir ileri oynama çabası olan Vainqueur vardı. Dan dun gidiyor pas tercihlerinde. Imbula dönüp bir duruyor arkadaşları yerleşince servis yapıyor. Vainqueur'daki bu hızlı oynama çabası takım arkadaşlarını yoruyor gibi geldi bana. Ekstra çaba sarfediyorlar adamın paslarını kontrol edebilmek için![]()
GS tv cidden maçı verecek mi acaba?
------------cenk -------
linnes ozan kabak- maicon-carole
tolga
belhanda
yunus garry
sinan gomis
olsa kadro keşke
Saat 20:00 da vereceklermiş![]()
yazdıgım kadroda defans iyi.kanatlar da iyi.yunusu keşke izleyebilsek...sinan -gomis te guzel forvetteç.
Ben onlardan çok bizim genç çocukları merak ediyorum, bence ilk şans verilecekse onlara verilmeli hele ki Ozan Kabağı kazanırsak büyük iş yaparız ve semih kazmasından da kurtuluruz semih de 17 yaşındaki çocuk beni kesiyor diye delirir durur![]()
vainq'i gomis geldikten sonra marsilya maçlarını izlerken izledim biraz fazla dikkat etmedim ama fena oyuncu değil yani savunma olarak gsyet iyi arada kaptirip gittiğide oluyor ileri, bu ligdeki DOS'lardan iyi ama genel olarak tam kesici. Basit oynuyor hep