Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu da almazsın. Ama sonuçta stoper lazım. sağlam bir stoper daha şart
Ozan kabaka şans verilmesinden yanayım serdar patlak vetdiği anda.
Ajax finale kadar 17 yaşında çocuklarla çıktıysa bizde de avrupanın yaş kategorisinde en iyi stoperlerinden gösterilen ozan kabakada şans vermemiz gerekir.

-----------Gomis---------
Konop-belhanda-rodriguez
------transfer-selçuk------
Transfer-maicon-serdar-transfer
----------muslera------

Bu tarz bir şey düşünüyolar bence.Bekler ve alcakları orta saha çok önemli.

Tudor'un idmanını tamamlayamayan 3 kişi; Selçuk İnan Semih Kaya Ahmet Çalık..

ve selcuk hala kadrolara yazılyo:red:

Sneijderci tayfa ne demek arkadaş. Bu kadar iğrenç bir ifade olur mu? İnsan kendi oyuncusuna, dünya yıldızı bir adama, sayısız başarılar yaşatmış adama nasıl bu kadar kin duyabilir. Yahu o adam gelmeden önce Culio'yu izliyordunuz. Sneijder dediğiniz adamdan ima alır şu an gelsin dediğiniz isimler. Az saygı gösterin. 15 yıl Hagi aradınız bulunca batmış hemen. Alex koşmuyor ahmaklığı ne hale getirdi suyun öte yakasını bir bakın da konuşun.

Bunlar hep o iş bilmez tudor yüzünden oluyor.Sneijder koşmuyor, yatmaya başladı ne bileyim alex muamelesi yapmak tam bir işbilmezlikdir. Sneijder gayet hırslı aldığı paranın hakkını veren bir adamdır.Hatta yeterincede koştuğunu düşünüyorum.

Sneijder eyvallah eskisi gibi değil. zarar etmeden gönderebiliyorsan gönder. Yerine her ne kadar maliyeti fiyaskoda olsa belhandayı yada o tarz x kişiyi alırsın.Buna kimse birşey diyemez. Çünkü bir plan olduğu anlaşılır.

Ama şimdi ne yapılacak. Maliyet deyip gene yarım yamalak iş yapılacak. Çoğu mevkiye her zaman ki gibi adam alınmayacak.Zaten iş bilmez taraftar 3 transferi görünce şu oyuncu burada idare eder, şunu alsınlar bu mevkiye almasalarda olur demeye başladı.

En baştan Sneijder ile bir sene daha devam edilecekdi. Muslera ve sneijderin etrafına kuracaktın kadroyu.Çünkü sneijderi göndermek için gireceğin zararı hesap edince ve onun yerine alacağın adamın maliyetine bakınca bu sene böyle bir planlamaya hiç gerek yokdu. Sneijderde yapılacak kaliteli transferlerle 1 sene çok güzel katkı verirdi.
Ulan sneijderin maliyetini dert edinen çapsız yöneticilerin aldığı oyunculara verdiği yıllıklara bak..

Tekrar tekrar söylüyorum

Selçuk denen çöp şayet geçen senelerde ki gibi oynarsa kesinlikle FORMA GİYEMEYECEK

Tudor oynatmak istese bile TARAFTAR OYNATMAZ

Çünkü çok doldu taraftar o çöpe karşı hele ki Sneijder filan giderse taraftar daha da hırslanacak o çöpe

Sahaya inip dövebilirler o derece yani

Hiç bi halt yapmazlar.Ua büyük kaptan diye şakşakçılığını yapıyor, diğer taraftarlarda ses çıkaramıyor.Ben burak yılmaz'ın son iç saha maçında ua yakın yerdeydim adamı yuhladık diye nerdeyse dayak yicektik.Selçuk başkan tarafındanda tutuluyor gecen sene fb macında yedek kaldı diye ayhanı dövecekti.Tudor selçuk inanı yedek bırakamaz çok yüksek yıllık ucreti ve 2 yıl sözleşmesi var.Son olarak ismi geçen orta sahalardan imbula lemina asamoah filan kira ile gelecek adamlar değil, kiralansalar bile ing isp ita alm olur.Bonservisle ve yüksek yıllık ücretle olabilir ama ona bizim gücümüz yetmez.Ben sadece vankör olur diyorum.Umarım dediklerim çıkmaz şino gidip selçuk oynamaz ama umutsuzum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ozan kabaka şans verilmesinden yanayım serdar patlak vetdiği anda.
Ajax finale kadar 17 yaşında çocuklarla çıktıysa bizde de avrupanın yaş kategorisinde en iyi stoperlerinden gösterilen ozan kabakada şans vermemiz gerekir.

Valla işte bize gerekenler bana göre

1. Vaniquer
2. Lemina
3. Clichy
4. Corchia
5. Stoper

Bunlar olmalı önce. Konop o kadar gerekli değil. Bunlar elzem. Stopere acemi adamdan korkarım. Herkes Bülent Korkmaz olamaz 18 yaşında dünyanın en iyi 3 santraforundan birine 2 maçta da göz açtırmayacak.

Selçuk nasıl Tudor'un sistemine uyar :d

Halen mi Kono.. Gelmez genclee gelmez. Bosuna ümit

34a3016434ec4c976600b2815dba0134.jpg

Az önce performans testini em kısa sürede bitiren listesindeydi bu isimler.
Gary Selçuk Ahmet semih

GSCimbom Mobile App
Tudor'un 30 dakikalık koşu testinde 1. Garry Rodrigues olurken Selçuk İnan, Ahmet Çalık oldukça zorlandı. (Ali Naci Küçük - Hürriyet)

DDtp9JvXsAAV6yy.jpg:large

Kanat transferi şart en az ortasaha kadar.. elimizde ki kanatlsr bizi 40 50mac idare etmez gomis'e muslera gol attirmayacak sonuçta dikine giden adam akilli bi kanat şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt