Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güntekin Onay: Belhanda, Gomis, Konoplyanka.. Sneijder de kalırsa çılgın şeyler oluyor Galatasaray'da.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla işte bize gerekenler bana göre

1. Vaniquer
2. Lemina
3. Clichy
4. Corchia
5. Stoper

Bunlar olmalı önce. Konop o kadar gerekli değil. Bunlar elzem. Stopere acemi adamdan korkarım. Herkes Bülent Korkmaz olamaz 18 yaşında dünyanın en iyi 3 santraforundan birine 2 maçta da göz açtırmayacak.
Hazırlık kampında maçlarda şans görürde izlemek gerekir ozanı. Fiziken yeterlimi o soru işareti tek benim için şimdilik.

Konop gibi bir kanat oyuncu da çok önemli bence kadronda gomis ve eren varken. Adam gibi orta kesen kanat oyuncumuz yok resmen belhandayı saymazsak ki oda kanat değil işde.
Bekler önemli dediğin gibi ama linnes den en azından ümidimi kesmiş değilim.

Fizik olarak güçlendirse kendini ciddi verim alırız selcuktan

GSCimbom Mobile App

Kafasında bitirmiş futbolu Emenike'nin orta saha versiyonu olur ancak.

2 hafta önce Terim'i nasıl çıldırttığını gördük.

Kono gözden düşmüş sorunlu bir oyuncu kiralamak zor olmaz, kendisi de can atıyor zaten.
Lakin, bek ve ortasahamız can cekisiyorken hala elimizde en cok oyuncunun bulundugu bolgeye adam bakmanın mantıgını anlamıyorum. Ust üste mi oynayacak bu adamlar

Ayrıca neden ikide bir Konoooo yazıyorsunuz bir gelişme var sanıyorum, bir esprisi falan mı var yoksa sırf yazması zevkli diye mi? :))

Valla Belhan-Sneijder-Kono-Gomis.... Alabiliyorlarsa böyle olsun. Beraber oynar oynamaz boşverin Bizim oynayacağımız maçların %90'ında oynarız bu şekilde bişey olmaz. Çok övlen BJK Babael-Talisca-Quaresma-Aboubakar oynuyor bir de arkalarına Oğuzhan koyuyor. Çok zor maç olursa atarsın bir ortasaha önden birini oturtursun gerek duyduğunda. Ben bir çok zor maçta bile bu adamlara iyi savunma yaptırdığında verim alırsın.

Kono gözden düşmüş sorunlu bir oyuncu kiralamak zor olmaz, kendisi de can atıyor zaten.
Lakin, bek ve ortasahamız can cekisiyorken hala elimizde en cok oyuncunun bulundugu bolgeye adam bakmanın mantıgını anlamıyorum. Ust üste mi oynayacak bu adamlar

Ayrıca neden ikide bir Konoooo yazıyorsunuz bir gelişme var sanıyorum, bir esprisi falan mı var yoksa sırf yazması zevkli diye mi? :))
Bir nevi totem gibi birşey bir sure sonra gelişme oluyor dedikten sonra

GS Muhabiri Metin Karabaş: Tudor'un performans/fizik testlerini 1. sırada bitiren isim Garry Rodrigues oldu. İnanılmaz hazır.

yasini adamdan sayma.sinan hayaletligi bırakırsa iyi ama garryden ümitliyim.

Galatasaray dünya elçisi Drogba transferleri bitiriyor anlaşılan :D

Tudor, kamp ve ilk avrupa ön elemesi bitiminde sürpriz bir kaç kişiyi de takımda görmek istemediğini söyleyebilir gibi.. Semih, Çalık, Eren vs gibi

Garry de futbol beyni yok ki. Garry'in 1. çıkması bir şey ifade etmiyor.

Garry de futbol beyni yok ki. Garry'in 1. çıkması bir şey ifade etmiyor.

Biraz haksızlık ediyorsun gibi. Garry müthiş zek bir adam değil ama bu konuda mesela Bruma'dan iyi bana göre. Pas kalitesi vs kötü değil. Son vuruşlarda biraz şanssızlık yaşadı bizde. Ayrıca Linnes gibi bir süre haksızlığa uğradı ve az oynadı sanki.

Vankö, Lemina, Konoplyanka, sağ bek, scout transferi basıp giden genç forvet, ve olursa sol bek. Bunlara fitim. :)

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

linnesi de gömüyodunuz.garry de iyi olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt