Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
sağ bek sol bek orta saha 2 adet yarıcı kanat nerde uleeeeeeeeeeeeeeeeen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zafer bence artık Ua bile Selçuk denen çöpü taraftarın gazabından KURTARAMAYACAK o raddeye geldik çünkü hiç tahammülüm yok o herife bakalım zaman ne gösterecek hakkımızda hayırlısı olsun diyelimHiç bi halt yapmazlar.Ua büyük kaptan diye şakşakçılığını yapıyor, diğer taraftarlarda ses çıkaramıyor.Ben burak yılmaz'ın son iç saha maçında ua yakın yerdeydim adamı yuhladık diye nerdeyse dayak yicektik.Selçuk başkan tarafındanda tutuluyor gecen sene fb macında yedek kaldı diye ayhanı dövecekti.Tudor selçuk inanı yedek bırakamaz çok yüksek yıllık ucreti ve 2 yıl sözleşmesi var.Son olarak ismi geçen orta sahalardan imbula lemina asamoah filan kira ile gelecek adamlar değil, kiralansalar bile ing isp ita alm olur.Bonservisle ve yüksek yıllık ücretle olabilir ama ona bizim gücümüz yetmez.Ben sadece vankör olur diyorum.Umarım dediklerim çıkmaz şino gidip selçuk oynamaz ama umutsuzum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yere göğe sigdiramadiklari adam beleşe gittiği takımdan kiralık kiralık gittiği takimdan defedilmek isteniyor belkide bizden başka bu kadar istekli başka takım yok. O yüzden bizim forumun sisirdigine bakma iyi topçu ama abartıldığı gibi değil olsa zaten adı bile bizle zor geçer. Örnek lens ki ondan daha iyi bir adam.Galatasaray'da şu an Kono'daan daha kariyerli adamlar var. Bunlar geldiyse O da gelir. Ha maddi oalrak anlaşamayız o ayrı.
Bu sene bence en iyi adamlarımızdan biri olacak. Türkiye için yeteri kadar çalışkan ve yetenekli.Bruma'nın yeteneği üst düzey olmasa zaten bırak Leipzig falan 4. ligde zor oynar. Garry şu an EPL 2. ligde vs atletizmi ile oynar en fazla. O da 1-2 sene sonra zaten düşüşe geçtiğinde Macar Ligi seviyesinde bir adam.
İyi iş yaptığını düşünmüyorum. Geçen sene De Jong ile birlikte en patates iki transferden biri yabancılarda. Sigthorsson'u transferden saymıyorum tabi.
BİLGİ | Pazartesi günü @Besiktas kulübünün Pepe transferini bitirmesi bekleniyor.
(via @DiMarzio) https://twitter.com/Ligue1_Turkce/status/881353684281634817/photo/1
Garry de futbol beyni yok ki. Garry'in 1. çıkması bir şey ifade etmiyor.
Bu cumlelerin aynisi Brumanin ilk yilinda yaziliyordu
Kanat oyuncusu skora etki etmeli bu stoper veya on libero değilBeni oyun tatmin eder yoksa asist ve gole baksak sneijder ve selcuga hala tapıyor olurdum.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@FundamentalistG
Türkiye Ligi,Konoplyanka tarzı değil de hızlı,siyahi,atletik ve akrobat kanat oyuncularının iş yapacağı bir lig.Kono en fazla Misimovic olur
:red: ne ligimiz var ama...
--------------------------------------------------muslera-------------------------------------
------corchia--------------serdar--------------------------maicon------------carole------
-------------------------------vainqueur----------------------------selçuk------------------
----------rodriguez-------------------------belhanda-------------------------yasin--------
------------------------------------------------------gomis------------------------------------
corchia-vainquer ikilisi alınır transfer kapanır bence.fazla beklenti içinde olmamak lazım.
Brumanin ilk yılı rize maçı resital yapmıştı geçiniz bunuBu cumlelerin aynisi Brumanin ilk yilinda yaziliyordu
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beni de endişelendiren bu husus aslında Alpay, Tudor futbolu sadece hızlı koşan mücadeleci oyunculardan ibaret sanıyorsa vay halimize. Yaptırdığı ağır idmanlar oyunculara sinirimizden hoş geliyor ama bu ağır tempo umarım bize sakatlık olarak geri dönmez. Çok koşuyor diye Gary Tudor'un gözüne girerken Sneijder giremiyorsa benim bu mantıkla Tudor'a olan güvenim azalıyor.
Gary geçen sene oynadığı maçlarda gösterdiki oyun zekası sınırlı o yüzden sadece düz oyuncu tipiyle başarılı olmak zor.
linnesi de gömüyodunuz.garry de iyi olacak.