Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
garry de ya oyun zekası düsük yada özgüveni zayıf karar veremedim paok ta 1-2 macını 90 dk izledim özgüveni olunca kanadı komple götürüyor

hatta lider yapısı var gibi

garryinin iyi kötü olup olmadigini ancak bir kac mac arka oynadiginda belli olur.
okadar haksizlik yapmayin hemen daha oynamadan.
en iyi örenk telles.

Garry Rodrigues bugün de müthiş özverili. Sabahın ilk ışıklarında sahaya inip tek başına şut çalışıyor. Bu sezon beklentileri aşacak gibi.
@SelmanOztrk

Kendini geliştirebilir çalışmaya devam

Aynen ben de bunu düşünüyorum. Tabiki bir takım modern futbolda çok tempolu olmalı, fiziği iyi olmalı. Ama büyük takımların hepsinde bu fiziki kaliteyi kaliteye evirece 1-2 adam da her zaman olur. Messi, Ronaldo, Griezman, Mata, Silva, Hazard vb. Yani Alex örneğini hep bundan veriyorum. Sen fiziken iyi takım kurarsan bu adam o fiziki emeği sonuca çevirerek işi bitirir. Ama sen koşup dururken sonuca gidecek kaliten yoksa hem maç içinde hem de sezon içinde bu fiziki kalite de hem bijolojik hemde psikolojik olarak düşmeler olur. Bu yüzden Sneijder de ısrar ediyorum zaten. Tudor'un kariyerini de kurtaracak bir adam bu açıdan bana göre.

Bazı mevkilerde mücadele gücü yüksek, atletik oyuncu olması şart zaten. Mesela sürekli Selçuk örneği veriyorum ünkü o mevkide oynayan oyuncu daha tempolu ve sert bir oyuncu olması gerekirken bizim yıllardır en zayıf halkamız burası ama kimse gerektiği gibi tepki koymuyor ve hala Sneijder diyorlar sinirim alt üst oluyor.

Sneijder'i kazanmak isteseydi Tudor elini çok kuvvetlendirecekti. Sneijder tam maestro gibi tempolu bir takımı şaha kaldıracak potnasiyele sahip. Tudor birşeyler yapmaya çalışıyor ama takımı sadece koşan oyunculardan kurmak gibi düşüncesi varsa sahada ne yaptığı belli olmayan bir oyuncu topluluğu izliyor oluruz.

Yav garry'i hâlâ çözemediniz mi? herif net kontra atak oyuncusu, ilk 11'e yazılmaz. Bruma yılan gibi adamdı, savunma yerleşik olsa da en ufak boşluktan sıvışabiliyordu.

Gerets doneminin yaz kamplarında koşu testlerinin 1 Numarası da Cihan Haspolatlı olurdu.

Alnitak Alnilam Mintaka

Kono gelirse Bruma'nin gidisini az da olsa telafi etmis oluruz. Bruma gibisi bir daha bize gelmez, Avrupa futboluna damga vuracak 3-5 sene icerisinde. Sn. Unal Aysal sag olsun.

Kono Sneijder Belhanda Garry Sinan Yasin Gomis vs. Hucum oyunculari gecen sezona gore daha iyi

Orta alan ve beklere transfer sart. Asil problemler henuz cozulmedi.

Tanistiriyim beyler yeni transferimiz
b0e20904897bc5c66b67d927255c4de8.jpg

VTR-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Paok Rodrigues'e 250 bin Euro verip almış bize gelmeden önce. 1.5 sezon sonra 3.5 milyon Euro'ya biz aldık. Yani bu adam Yunanistan Ligi'nde ne yapmış olabilir değerini bu kadar katlayacak ? İnanılmaz gereksiz bir transferdi, artık verim almaya bakacağız ne yapalım.

Yav garry'i hâlâ çözemediniz mi? herif net kontra atak oyuncusu, ilk 11'e yazılmaz. Bruma yılan gibi adamdı, savunma yerleşik olsa da en ufak boşluktan sıvışabiliyordu.

bu kaniya 2 - 3 defa sonradan girdigi mactanmi vardin?
brumaya neler dendi, 7 milyona psv satilmasi isteyenler vardi.
azicik sabir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt