- 3 Temmuz 2012
- 139.187
- 87.708
- 5.338
Konoplankanın esi istanbula gelmeye sıcak bakmıyor
GSC Transfer özel
GSC Transfer özel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güvenilir kaynak mıFußballeck @Fussballeck 21 sa.21 saat önceDaha fazla
Wie 'SonDakika' berichtet, möchte Yevhen #Konoplyanka den #S04 verlassen. Dies soll er dem Verein bereits mitgeteilt haben. #Galatasaray
şalkeden iznini istemiş kon10 geliyor
Konoplankanın esi istanbula gelmeye sıcak bakmıyor
GSC Transfer özel
Gecmisten bahsedersek ben sana 200 tane örnek vereyim...Ahahahah Sneijder Talisca yaşındayken Real Madrid'de 10 numara giyiyordu ahahahahaha.
İnter'i Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapıyordu ahahhahaha. Ne kadar komik değil mi?
Puki kardeş nasıl kaynak ve ne diyorFußballeck @Fussballeck 21 sa.21 saat önceDaha fazla
Wie 'SonDakika' berichtet, möchte Yevhen #Konoplyanka den #S04 verlassen. Dies soll er dem Verein bereits mitgeteilt haben. #Galatasaray
Ne diyor?Fußballeck @Fussballeck 21 sa.21 saat önceDaha fazla
PhilippeGeninOnaylanmış hesap @PhilippeGenin 1 TemDaha fazla
PhilippeGenin Retweetledi: Ligue 1 Türkçe
Pour Lemina,le club préfére un transfert ou dans le deal avec N'Zonzi,pour Asamoah refus sur l'approche...
PhilippeGenin ekledi,
Ligue 1 Türkçe @Ligue1_Turkce
@PhilippeGenin adlı kullanıcıya yanıt olarak
Lemina et Asamoah au Gala.Des nouvelles ou pas ? Mercii
Gecmisten bahsedersek ben sana 200 tane örnek vereyim...
Cok sacma bi degerlendirma yaotn ben su an icin konusuyorum
SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eee o zaman dedıgımıze geldin sneijder yaşlı ve bitik bi topcu. hala nıye savunuyosunuz
Bakıyorum da Cavanda'yı, Tarık'ı, diğer çöpleri falan kimse konuşmuyor. Onlar aldıkları paranın hakkını veriyorlar çünkü. Bu takımda sorun Bruma, Sneijder gibiler. Bravo, aynen devam.
Tete Ajaxin kamp kadrosuna alinmamis.
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
La olm bas git ya sacmaliyorsun.Tek sezonla değerlendiriyorsan asıl sen saçmalamış oluyorsun.
Komple kalite olarak bakarsak; Sneijder'in kramponu > Talisca
Tinerci misin? Yoksa bu kafaya ulaşman zorAhahahahahahahahah
Adam Sneijderi 2 ye katladi bu sene
SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi