Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon için en önemli mevkii orta sahaydı. Transfer komitesinin yapacağı ilk iş; Gomis, Belhanda falan değil, gerekirse 20 milyon euro harcayıp 2 tane taş gibi orta saha almak olmalıydı. Kaliteli kadroda Muslera, Sneijder tarz oyuncular her zaman iş yapar ancak Selçuklu tüm varyasyonlar çıkmaza sürüklüyor.
Gomis ve Maicon öncelikli transferlerden olabilir ama Belhanda kesinlikle acil bir transfer değildi hatta bekleseydik daha uygun şartlarda alabilirdik bence. Öncelikli diğer transfer kesinlikle 6 ve 8 numara transferi bence de... Bakalım 7 temmuza kadar vakit var. kadro bildirimi 7 temmuz gecesinde o zamana kadar göbeğe en az 1 oyuncu almazlarsa işimiz zora girer...

Para olarak o fiyata satarız demiyorum da hem aktkı alır hem zarar etmeyiz. Bence Ndiaye şu çok övülen Vainquer kadar topçu. Rolleri farklı ama kalite olarak oralarda bence. Cengiz'i zaten söylemeye gerek yok. Bu kadar gole yakın kanat oyuncusu bulmak çok zor.
Ben turk oyuncuya o kadar paralar verilmesine karsiyim yurt disi fiyatlari belli asagi yukari. Bu oyuncular bir alt kategorideyken elmas gibi parliyorken alacaktik.
Misal cengiz aysal doneminde olsaydi altinordudan alinirdi. Scout ekibi diyoruz daha kendi ligimizdeki adamlari takip ettirmiyoruz.
Misal bugun cengizi 10san asagiya birakmazlar o parayla cengiz gibi 3 tane aliriz. Ekstra 1 sene goz onune cikmasina gerek yok gecen sene neyse bu sene de ayni misal cengiz sadece aramak lazim bu sene cengiz cikar gelecek sene ozan cikar.
Veya altyapidaki cocuklar icin 2 sene sabredip yurtdisinda gelistirmek icin ugrasmaliyiz. 3 tanesi tutsa bugun cengizden hesaplarsan 30 mikyon euro cebinde kalmis olur. Bu cocuklara yillik 500 bin euro harcamamiz gerekir oynatsinlar, gelistirsinler diye.

Ve altyapiya asiri prof ekibe teslim etmemiz gerekir.
Turkiye kupasinda misal birak full altyapi oynasin kiytirik bir kupa kazanip istatistik kasmaya ne gerek var. Genc kazanmaya calisalim

Ahmet bulut : psg ve interden sonra juve da resmi teklifini sundu pepe ye. bjk da masada.

Pepe bu takımların arasında bjk a imza atması için muthiş para dökmesi gerekir pepe ye

bonucci barça haberleri var ciddi şekilde juve pepeyle ilgilenebilir

Pepe bjk ye gelse aslında iyi olur tüm dengeleri şaşar ve takım içi sıkıntılar başlar. Yanlış bir transfer politikası olur onlar için ama bence umarım gelir.

Arkadaşlar bu adı bizimle geçen oyuncuları izlemek için maçların tekrarını izleyebileceğimiz bir site var mıdır? YouTube videosu değil ama maçın tamamı olacak.

Ben efsane bir performans göremedim. Efsane performans ilk senelerinde Melo ve Selçuk biraz Eboue ve Ulfa. 5 senedir Muslera. Sneijder hatta geldiği yıl ve sonraki sezon drobba ve Burak'la birlikte uyumsuz bir 3 lu oluşturmuştur. Terim'in 2.şampiyonluğu uyumsuz bir takımın kadro kalitesiyle geldi. Terim'de farkındaydı...
4.5 senede 2.5 sezonu kötüye yakın 2 senesi iyiydi Sneijder'in. Bence Muslera gibi Selçuk-Melo gibi Alex hatta Talisca gibi çok etkin ve istikrarlı olduğu bir sezonu yok..

Sennce öyle bence böyle... bana bjklı fbli deme hakkın yok... ben sana saldırmıyorum ok?.... Marjinal görünme çabam hiiiç yok... Elano hatta jardel (takım oyunu sıfır fundamental sıfır) Concecaio Cris F.De Boer vs. G.Saray forması altındaki performansa bakarım ben... Gol asiste bile çok bakmam Jardel diyorum bak... deplasmanlarda adam yoktu. oyunu yıkarsan faydalıydı. neyse benimiçin İliç Perez vs daha iyiydi Hagi de faydasına bakarım yani. Sneijder'deki diğer sorun da maliyeti falan değil Sneijder yuzunden takımın diziliş konusunda elinin mahkum oynaması. Adam forvet arkası ama aslında gole yakın değil gol sezgisi lan tarzı yok daha çok 8'e yakın play maker. Tek santrforda arkada Sneijder varsa o zaman kanatların golcu olacak o da yok... Bi de oyundan alma sonradan sokma olayı da yok sorun yapıyor Hakan Şükür gibi... Peki Sneikjder'e göre takım kuralım diyenler oldu tamam da yaşı olsa 28 kur 4sezon oynasın 1 yılı kalmış yaş olmuş 33... Yine kurulur ama hoca düşünmüyor zaten kanatlarda golcu falan değil Konoplaynka belhanda da golcu falan değil kim atcak bu goller sadece Gomis mi....

Yanlis bir yorum bence. Sneijder , Alex, Talisca tarzi oyuncular ayni oyunu oynar hemen hemen her mac. Ancak takimin kotuyse ozellikle 2 li orta sahan, kollektif oyunun zayifsa bunlarin oynadigi oyun goze batmaya baslar. Cunku bunlar bireysel olarak topu alip adam gecip, diagonal bir sekilde kaleye direk giden oyuncular degiller. Ancak saglam bir kollektif yapida varolabilirler.

Sneijderin iyi oynadigi gibi gozuken sezonlara baktigin zaman ya sampiyon olmusuzdur yada 2. bitirmisizdir. Cunku takimin iyiyse Sneijderin oynadigi oyunda goze hos gelmeye baslar. Alex de Souzanin istikrarli oynamasinin nedeni fenerbahcenin istikrarli bir sekilde her sene iyi kadro kurmasindan kaynaklaniyor( iyi kadro kurup basari elde edememeleri onlarin genlerinde var) Adamlar banko 2. oluyor arada birde sampiyon oluyorlar 8 yilda bir ise ilk 3 un disinda kaliyorlar baktigin zaman.

Taliscanin ise istikrarli falan oynadigi yok. Ayni Taliscayi gecen seneki bizim takima koy 4 gol 5 asist ile bitirmisti sezonu ve biz yine yerlerde surunuyor olurduk.

hala asporda imbula haberi geciyor.
imbula konop gelsin baska transfer istemiyorum.

ha corchia bonus yapariz bi sekil :D

Konoplyanka sağ açık oynar mı?

Yasin solu seviyor
Garry sol
Belhanda'nın 2.mevkisi sol açık
Konplyanka da sol bildiğim
hatta Sneijder da sola kayıyor

Sağ açık ne olacak ya... nasıl planlama bu?

lan adam gibi bir forma nezaman gelecek, su 3. formaya ne oldu ?

ffff.webpfgg.webp

asamouahın eşi hamile ve süre istemiş ali naciye göre...son ana kadar zorlancak bence o.joker olarka görüyomuş tudor.

Kono ve orta saha transferi için forum şuan popenin penaltıyı bekler modda.. haydi oğlum haydi oğlummmmm

corchianın yıllıgını fazla verip alalım,kaçırmamalı.

twitter araç çubuguna konoyplanka yazmaya utandım valla bu taraftar yüzünden.saçmasapan yorumlar denk gelecek şimdi.beinsports ve al naciyi takip etmek zorundayım.

Konoplyanka sağ açık oynar mı?

Yasin solu seviyor
Garry sol
Belhanda'nın 2.mevkisi sol açık
Konplyanka da sol bildiğim
hatta Sneijder da sola kayıyor

Sağ açık ne olacak ya... nasıl planlama bu?

Ben de yazdım bence de planlama yanlış. İyi futbolcu diye takıma 11 tane stoper veya orta saha alamazsın. Kadroda adam gibi bir tane sağ kanat yok biz hala sol açık alıyoruz. Konop da gelirse solda oynayan 5. Oyuncumuz olacak...

Kaliteli 3 isimi satılan oyuncular ile aldık bakalım dursun hakaten bütce ayırdı mı 4. İsim kono yada lemi olursa sağ bek ve diğer orta saha için ümitlenicem şahsen. Şuan halen beklentiyi düşük tutuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt