- 27 Ocak 2010
- 139.384
- 105.718
- 5.648
Konoplyanka hakkında son çıkan haberleri yalanlamış net olarak.
YALAN!
YALAN!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu seneki büyük maç ve genel performansını aslında istatistiklerle açıklamıştım.
whoscored verilerine göre, bu sene sneijder, bulunduğu pozisyon için istatistiksel açıdan galatasaray kariyerinin zirvesinde performans gösteriyor, farkı ise çevresi biraz daha beceriksiz.
adam maç başı bu sene 2,7 ortalama kilit pas atmış ve süperlig'in gol ortalaması ise 2.4 (takım başı 1.2). yahu adamın bu seneki kilit paslarının yarısını çarçur edip, yarısını değerlendirebilseydiniz bile adam size süper lig maçlarını tek başına kazandırıyordu. (rakiplerde en iyiler quaresma 2.6, lens 2.4; ayrıca gol ve asisste <yani skora> dönüşümleri de sneijder'den geride)
fifa pes gibi bilgisayar oyunlarının kariyer modları bile artık oyuncuları sadece gol sayısına göre değerlendirmiyor, biraz daha geniş açıyla bakalım.
detaylı anlatım:
68603767
dolayısıyla, gomis gibi kilit pas değerlendirme canavarı bir adamı alıp, kilit pas atma işini türkiye'de en iyi yapan adamı takımdan göndermek, yerine (10 numara pozisyonuna) belhanda gibi kariyer kilit pas ortalaması 1.4 olan, yani oyun stilinde fazla pasın önem taşımadığı, gomis'e uygun olmayan bir adamı koymak bana taktiksel açıdan mantıklı görünmüyor. umarın böyle bir saçmalık olmaz da bu 3 adamın bir arada oynamasını izleriz.
Konoplyanka hakkında son çıkan haberleri yalanlamış net olarak.
![]()
YALAN!
tamamda hangi haberler bunlar bildeki haberlermi yoksa cikan transfer haberleri icin mi ?
tamamda hangi haberler bunlar bildeki haberlermi yoksa cikan transfer haberleri icin mi ?
kono yalancısınız demiş resmen gazetecilere.haberlerine ilham olmak güzel ama dogru ile yalanı ayırt etmek önemli menvalinde bişey demiş.haberleriniz hep ilginç demiş.
Kono yeni kontrat kapar bu gidişle sayemizde.
Hakan şerefsizi gibi bizi kullandı adi o Almancı Bayburt lu türkçesiyle
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Kız olsam Gomise frikik verirdim
tamamda bu bizim muhabirler icinde kullanilmis demec olabilir.
nerden cikariyorsunuz gibilerinden.
twitterda dalga geçmiş abi alman gazetecilerle,olur bu iş
Almanya basınında en son çıkan haberdir.
I congratulate sports journalists
on their professional holiday!
Let your reports always be interesting and positive.![]()
![]()
![]()
bildde haber cıktıgı anda bunu paylaşmış abi.dalgaya almış