Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konoplyanka hakkında son çıkan haberleri yalanlamış net olarak.

DDwuIh4XoAE34ZF.jpg

YALAN!

bu seneki büyük maç ve genel performansını aslında istatistiklerle açıklamıştım.
whoscored verilerine göre, bu sene sneijder, bulunduğu pozisyon için istatistiksel açıdan galatasaray kariyerinin zirvesinde performans gösteriyor, farkı ise çevresi biraz daha beceriksiz.

adam maç başı bu sene 2,7 ortalama kilit pas atmış ve süperlig'in gol ortalaması ise 2.4 (takım başı 1.2). yahu adamın bu seneki kilit paslarının yarısını çarçur edip, yarısını değerlendirebilseydiniz bile adam size süper lig maçlarını tek başına kazandırıyordu. (rakiplerde en iyiler quaresma 2.6, lens 2.4; ayrıca gol ve asisste <yani skora> dönüşümleri de sneijder'den geride)

fifa pes gibi bilgisayar oyunlarının kariyer modları bile artık oyuncuları sadece gol sayısına göre değerlendirmiyor, biraz daha geniş açıyla bakalım.

detaylı anlatım:
68603767

dolayısıyla, gomis gibi kilit pas değerlendirme canavarı bir adamı alıp, kilit pas atma işini türkiye'de en iyi yapan adamı takımdan göndermek, yerine (10 numara pozisyonuna) belhanda gibi kariyer kilit pas ortalaması 1.4 olan, yani oyun stilinde fazla pasın önem taşımadığı, gomis'e uygun olmayan bir adamı koymak bana taktiksel açıdan mantıklı görünmüyor. umarın böyle bir saçmalık olmaz da bu 3 adamın bir arada oynamasını izleriz.

ekşi - sneijder

Son düzenleme:
Noldu simdi tekrar aldik mi konoplyanka'yi

Tura cikalim mi gece vakti

kono yalancısınız demiş resmen gazetecilere.haberlerine ilham olmak güzel ama dogru ile yalanı ayırt etmek önemli menvalinde bişey demiş.haberleriniz hep ilginç demiş.

Kono yeni kontrat kapar bu gidişle sayemizde.

Hakan şerefsizi gibi bizi kullandı adi o Almancı Bayburt lu türkçesiyle

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Adettendir :

Belhanda ve Gomis yeniden Galatasaray'da.

Maicon'un da nikah tazelemesi bekleniyor.

kono yalancısınız demiş resmen gazetecilere.haberlerine ilham olmak güzel ama dogru ile yalanı ayırt etmek önemli menvalinde bişey demiş.haberleriniz hep ilginç demiş.

tamamda bu bizim muhabirler icinde kullanilmis demec olabilir.
nerden cikariyorsunuz gibilerinden.

Valla türk medyasına da diyebilir. Ben anlamadım bu işten en iyisi beklemek

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

I congratulate sports journalists
1f4f0.png
1f4fa.png
on their professional holiday!
1f64c.png
Let your reports always be interesting and positive.
1f44d.png
1f609.png

bildde haber cıktıgı anda bunu paylaşmış abi.dalgaya almış

Demistim ben cok ciddiye almayin oyuncular kendilerine karsi böyle ilgi gösterildi mi like falan atiyor resimlere yani bunu ilk defa yasamiyoruz. Gignac yapti Meunier yapti birisi daha vardi.

Cok mana yüklemeye gerek yok buna hemen. Keske olsaydi ya cok iyi olurdu Bruma dan sonra hic eksiklik yasamazdik.

Anladigim kadariyla konoplyanka'yi tekrar aldik

Ozaman Sneijder gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt