Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asamoah gelmez nevzat hırbının yazdığı habere güvenip heyecanlanmayın

sakatlık durumu korkutmuyor değil ama

milan pasalicle yeni bi sözleşme düşünmüyor.chelsea de kalması zor görünen pasalicle Galatasaray 2,7 milyon bonservisle imzalamaya hazır ve transferde favori
(italyan basını)

bence vain gelecek.
paraya göre en uygun adam.
hem performansida kötü degil tamda aradigimiz adam.
kesici. imbula gibi adamda selcugun yerine olsa iyi olur ama buda gelecek sezon artik heralde.
cünkü onu kesecegini sanmiyorum tudor.
birde sag bek corchia olursa olur.
sneijder giderse yerine konop gibi oyuncu olabilir ki acikta etkisiz kalmayalim diye.
benim bekledigim transferler bunlar.
bunlar zaten genelde hep transfer sayisini 1 adam fazla söyler sonra 1 adam eksik olur.
bu yüzden bence bi orta vain, sag bek corchia birde kanat konop olur veya onun yerine baska oyuncu.
oda dedigim gibi sneijdere bagli.

Son düzenleme:
5 hafta sonra ligler başlıyor ve bir an önce en kötü 1 orta saha oyuncusunu takıma kazandırmak lazım 2 orta saha alınacaksa bu isimlerden biri vainqueur olması lazım, yıllardan beri bizim 6 numara kavramı ofansif katkı beklense de en çok problemi defansif yönden veriyordu özellikle zayıf ve ısırgan olmayan oyuncularla oynadığımız için zayıf kalıyordu. Vainqueur o sertliği sağlar ve orta sahada ısıran bir takıma dönüşürüz zaten çok yönlü olmasa da sıkıntı olmaz etrafında kurulacak takım tamamen yaratıcı oyuncular olacak o da işin amelelik kısmını yapsa yeter.

Son düzenleme:
Konoplyanka gelirse Dursun'un suratında yağları bardağa döküp içerim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5 hafta sonra ligler başlıyor ve bir an önce en kötü 1 orta saha oyuncusunu takıma kazandırmak lazım 2 orta saha alınacaksa bu isimlerden biri vainqueur olması lazım, yıllardan beri bizim 6 numara kavramı ofansif katkı beklense de en çok problemi defansif yönden veriyordur özellikle zayıf ve ısırgan olmayan oyuncularla oynadığımız için zayıf kalıyordu. Vainqueur o sertliği sağlar ve orta sahada ısıran bir takıma dönüşürüz zaten çok yönlü olmasa da sıkıntı olmaz etrafında kurulacak takım tamamen yaratıcı oyuncular olacak o da işin amelelik kısmını yapsa yeter.

asamoah bu hafta verecek kararını,konoyplanka da hafta içi belli olcak dediler.ben son dklar bekliyorum bu hafta.

Yalnız gonalons 5 m euro ya Roma'ya nasıl gider anlamıyorum biz transfer etsek adamlar 12-13 m euro'dan kapıyı açarlardı :oley:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt