Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjk pepe için lizbona gidiyomuş transfer görüşmesi için.beinsports

Banada dmc de sokup alamıyor gibi geldi topu
Dikine fena yardiriyor yanlız

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İsteksiz hiç top kapmak istemiyo özgüvenli ve çok toy sürekli oyunun tek yönünü oynamak istiyo alıp karşı kaleye dribling yada dikine pas hatta sık sık şut pozisyonu arıyo.. Ama ikli mücadelesi de çok iyi.. Emre belözoğlu da böyleydi bizde .İLk 10 numara sonra 8 oynadı o zamanlar topa kaymayı top çalmayı hiç yapmaz sadece alan daraltır koşardı.. Asıl emre yi emre yapan defansif özellikleri oldu.. Newcastle dada dmc ile öne çıktı çünkü ofansif özellikleri epl için yetersiz ama defans yapmaya başlayınca ofansı fazla fazla duruyo

lYQPgU.jpg

Vainqeur-Lemina değişikliği rica edeceğim.

bjk pepe için lizbona gidiyomuş transfer görüşmesi için.beinsports

Vallaha ciddi sürpriz olur benim için eğer bunlara gelirse. Pepe gibi bir adamın çok daha iyi talipleri olmayacağına ihtimal bile vermiyordum ama millet yıllık ücretinden korkuyor herhalde. Beşiktaş yıllık 10 bile verse Pepe Pepe'dir ben tek kelime bile edemem şahsen.

Vallaha ciddi sürpriz olur benim için eğer bunlara gelirse. Pepe gibi bir adamın çok daha iyi talipleri olmayacağına ihtimal bile vermiyordum ama millet yıllık ücretinden korkuyor herhalde. Beşiktaş yıllık 10 bile verse Pepe Pepe'dir ben tek kelime bile edemem şahsen.

bizim basına göre bitti transfer ama bugün psg le de görüşmesi vardı pepenin tekrardan.juventus ta teklif yaptı.burdakiler istediği kadar son dk geçsin bu transfer son ana kadar belli olmaz.

müthiş yorumlar girmeme ramen kimse beğenmiyor.

demek ki bu forumda kimse futboldan anlamıyor.:k19:

Corchia için olan kiralama teklifi zorunlu satın alma opsiyonu gibi bir şeymiş diyorlar bu italyan kulüplernin ffpden kaçmak için kullandıkları bir yöntem

İsteksiz hiç top kapmak istemiyo özgüvenli ve çok toy sürekli oyunun tek yönünü oynamak istiyo alıp karşı kaleye dribling yada dikine pas hatta sık sık şut pozisyonu arıyo.. Ama ikli mücadelesi de çok iyi.. Emre belözoğlu da böyleydi bizde .İLk 10 numara sonra 8 oynadı o zamanlar topa kaymayı top çalmayı hiç yapmaz sadece alan daraltır koşardı.. Asıl emre yi emre yapan defansif özellikleri oldu.. Newcastle dada dmc ile öne çıktı çünkü ofansif özellikleri epl için yetersiz ama defans yapmaya başlayınca ofansı fazla fazla duruyo
Daha ekmek yemesi lazım kısaca
Oyun karakteri oturacağı yıllarda şuan

Lemina ile vainguier bittiğini söylüyordu ersin
Bakalım bugün ne diyecek

Corchia için olan kiralama teklifi zorunlu satın alma opsiyonu gibi bir şeymiş diyorlar bu italyan kulüplernin ffpden kaçmak için kullandıkları bir yöntem

böyle bir kiralama olduğunda Lille'nin Corchia ile sözleşme uzatmasına gerek olmuyor mecbur almak zorunda oluyoruz Corchia'yı aslında ödenecek bonservisi vadeli hale getirmek gibi bir şey bu sistem

Wesleyi temposundan ötürü takımda istemeyip, Selçuk ile ilgili herhangi bir demeç vermeyen tudor hakkında görüşlerini merak etmekteyim doğrusu.

Kolay kolay yenemeyecek alfa aslanlar hakkında sürekli konuşulur.
Silik, sessiz sedasız yenebilecek, yendiğinde kimsenin dönüp arkasına bakmayacağı tipler için konuşmaya lüzum yoktur. ikinci oyuncu gelir, Selçuk falan kalmaz ortada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt