- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
bjk pepe için lizbona gidiyomuş transfer görüşmesi için.beinsports
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Banada dmc de sokup alamıyor gibi geldi topu
Dikine fena yardiriyor yanlız
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ozanın baş ayak parmagını alabilirler anca
bjk pepe için lizbona gidiyomuş transfer görüşmesi için.beinsports
Vallaha ciddi sürpriz olur benim için eğer bunlara gelirse. Pepe gibi bir adamın çok daha iyi talipleri olmayacağına ihtimal bile vermiyordum ama millet yıllık ücretinden korkuyor herhalde. Beşiktaş yıllık 10 bile verse Pepe Pepe'dir ben tek kelime bile edemem şahsen.
Lemina daha genç hocam bu lige kiralık olsa da geleceğini hiç düşünmüyorumVainqeur-Lemina değişikliği rica edeceğim.
Vainqeur-Lemina değişikliği rica edeceğim.
Daha ekmek yemesi lazım kısacaİsteksiz hiç top kapmak istemiyo özgüvenli ve çok toy sürekli oyunun tek yönünü oynamak istiyo alıp karşı kaleye dribling yada dikine pas hatta sık sık şut pozisyonu arıyo.. Ama ikli mücadelesi de çok iyi.. Emre belözoğlu da böyleydi bizde .İLk 10 numara sonra 8 oynadı o zamanlar topa kaymayı top çalmayı hiç yapmaz sadece alan daraltır koşardı.. Asıl emre yi emre yapan defansif özellikleri oldu.. Newcastle dada dmc ile öne çıktı çünkü ofansif özellikleri epl için yetersiz ama defans yapmaya başlayınca ofansı fazla fazla duruyo
Lemina daha genç hocam bu lige kiralık olsa da geleceğini hiç düşünmüyorum
Daha ekmek yemesi lazım kısaca
Oyun karakteri oturacağı yıllarda şuan
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Corchia için olan kiralama teklifi zorunlu satın alma opsiyonu gibi bir şeymiş diyorlar bu italyan kulüplernin ffpden kaçmak için kullandıkları bir yöntem
Istatiskleri çok iyiymiş kaç maç oynamışLemina, 2016/17'de Juventus'un Serie A'da top kapma % si (%92) en yüksek ismi olurken, pas % si (%90) en yüksek 2. ismi oldu. via: @OptaCan https://twitter.com/_AslanPencesi_/status/881803908355686401/photo/1
Lemina, 2016/17'de Juventus'un Serie A'da top kapma % si (%92) en yüksek ismi olurken, pas % si (%90) en yüksek 2. ismi oldu. via: @OptaCan https://twitter.com/_AslanPencesi_/status/881803908355686401/photo/1
Wesleyi temposundan ötürü takımda istemeyip, Selçuk ile ilgili herhangi bir demeç vermeyen tudor hakkında görüşlerini merak etmekteyim doğrusu.