Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tolga'yı rol oyuncusu olarak düşüneceksin fazla bir şey beklemeyeceksin. Görev tanımını yapıp "sen bunu yap fazlasına gerek yok" diyeceksin. O şekilde faydalı olur.

Tabiki orta sahaya , kanata adam isterim ama kadro alıntı yaptığım şekliyle bile 3 transfer istiyor. Belki bir isim daha alırlar. Çok da hayalci olmaya gerek yok. Bütçenin de bir sınırı var.
Hocam yanlışsam düzelt ama Tolga'ya bu takımda rol oyunculuğu verildi zaten geçen yıl, ön libero tarzı oynamadı mı? Sezon başı fena başlamadı, ama çok iyi de değildi ve gittikçe form tutması beklenirken sürekli geriye gitti. Ben bu sezon ne kadar Selçuk'a güvenerek yola çıkmazsam en az onun kadar Tolga'ya da güvenmiyorum. Melo'nun eksikliğini bu yıl da hissettiysek bunun sebebi Tolga o rolün hakkını veremediği içindir bana göre. Sınırsız transfer hakkı yok ama bizim en az bir bek ile orta ikiliyi mutlaka yenilememiz gerek bence. Sınır varsa kanattan feragat ederim ben olsam. Ha illa eldeki çöplerden biri ortasahada oynasın dersen Selçuk çöpünü bile Tolga'ya tercih ederim. Tolga çoğu kez beynini aldırmış gibi oynuyo futbolu.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bursa'da Belluschi vardı bir ara. İşte bize öyle bir mc lazım. Yanına da şikecilerdeki Appiah tarzı bir yamyam koydun mu ooohhh

...................gomis............

...........sneijder....belhanda

...selçuk...........................lemina..
...................venqu.......................

Asamoah............................corichia

................Maicon..Serdar.........

................Muslera.........................

Yönetim çok pasifti çok doğru. Bjk bütün kurulları ele geçirmiş istediği kararı aldırıyorlar, hakem hataları hep bjk'nin lehine. O yüzden Fener'in yarışta kalması iyi olur. Aziz izin vermez istedikleri gibi at koşturmaz tinerciler.
göz göre göre demiroren gümüşdağ falan basaksehir ve bjkyi potaya soktu . Bu gidişle ilerde basaksehiride şampiyon yaparlar 1 seneliğine.. zaten bu tip oyunlar olmasa biz çoktan bu lige ambargoyu koyup piyasayi kapatmıştık..

Hiç yapmayabilirler de. Güvenemiyorum bu yönetime. Ama orta sahada Selçuk'tan kurtulduğu an hızlanacak takım.

Selçuktan er geç kurtulacaz büyük ihtimalle orta sahada tolga kesecek ya da aldırabilirse Tudor ortaya 2 adam aldırdığında otomatikmen kulübede gün geçirecek diye umuyorum..Ama sezon başında olmayack gibi

Emmanuel Emenike, Olimpiakos ile anlaştı. Nijeryalı futbolcunun yarın sözleşme imzalaması bekleniyor. (NTV Spor)

Fenerde Kameni-Volkan-Skrtel-Dirar-Valbuena-Pörsük-Topal-Fernandao alayı 30 üstü yaşları genç olanlardanda hiçbiri fark yaratacak oyuncu değil Ekici-Şener-Souza-İsmail falan sıradan hatta leş oyuncular.

Kameni Fenerbahçe için geliyor (NTV Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt