Hocam yanlışsam düzelt ama Tolga'ya bu takımda rol oyunculuğu verildi zaten geçen yıl, ön libero tarzı oynamadı mı? Sezon başı fena başlamadı, ama çok iyi de değildi ve gittikçe form tutması beklenirken sürekli geriye gitti. Ben bu sezon ne kadar Selçuk'a güvenerek yola çıkmazsam en az onun kadar Tolga'ya da güvenmiyorum. Melo'nun eksikliğini bu yıl da hissettiysek bunun sebebi Tolga o rolün hakkını veremediği içindir bana göre. Sınırsız transfer hakkı yok ama bizim en az bir bek ile orta ikiliyi mutlaka yenilememiz gerek bence. Sınır varsa kanattan feragat ederim ben olsam. Ha illa eldeki çöplerden biri ortasahada oynasın dersen Selçuk çöpünü bile Tolga'ya tercih ederim. Tolga çoğu kez beynini aldırmış gibi oynuyo futbolu.Tolga'yı rol oyuncusu olarak düşüneceksin fazla bir şey beklemeyeceksin. Görev tanımını yapıp "sen bunu yap fazlasına gerek yok" diyeceksin. O şekilde faydalı olur.
Tabiki orta sahaya , kanata adam isterim ama kadro alıntı yaptığım şekliyle bile 3 transfer istiyor. Belki bir isim daha alırlar. Çok da hayalci olmaya gerek yok. Bütçenin de bir sınırı var.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi