Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hain resmi twitter hesabi wesley ile aciklamasini yazmamis

Ne aptal bui kulüp bu oly Emenike'yi alıyor.

Pepe iyi transfer olur, dün Portekiz - Meksika maçını izledim. Hâlâ kalite adam.
Yunan ligindeki takımlar, Türkiye'deki bitik ve tutunamayan oyuncuları alıyorlar. Cardozo,Marin,Biseswar, Prijovic, Djalma, Da costa, Hugo Almedia vs o yüzden Emenike transferine şaşırmadım. Bizde Donk'u yunanistana itelersek güzel olur.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera adamin dibidir. Uzatin lan su adamla 4 sene daha.

Muslera: "Başkan gelip 'Hayatının sonuna kadar Galatasaray'da kalacaksın' dese, o kontratı hiç düşünmeden imzalarım."

Muslera: "Wesley çok yakın arkadaşım. Eğer bu konuda karar verecek kişi olsam, kariyerinin sonuna kadar Galatasaray'da kalmasını isterim."

Fernando Muslera: Galatasaray, İstanbul ve Türkiye bana çok şey kattı. Kendimi burada evimde gibi hissediyorum.

Adaaam

Fernando Muslera: Çocuğumun doğacak olması beni pozitif etkiler. İstanbul'da doğacak, ileride umarım futbolcu olur ve Galatasaray'da oynar.

Muslera gibisi de çok zor gelir vallahi. Çok büyük adamsın Muslera çok büyük...

muslera kalitesinde ve adamlıgında 4-5 futbolcumuz olsa kupalar zor olmaz.

Musleranın adam olduğunu biliyoruz sneijder biz eşşek gibi çalışırken tatil yapıyor diyecek tıynette biri değil.

DDzu83MXUAQx9K4.jpg

Fernando Muslera: Rakip kim olursa olsun Galatasaray'ın Avrupa'da hep en iyi yerlerde olması gerekiyor.

Muslera gercekten her yönüyle 10 numara bir insan. Kral adam gercekten.

Umarim futbolculugu biraktiktan sonra da yillarca bu kulübe hizmet eder.

Fernando Muslera: Takım kalitesi ve özel hayatınız... Kendimi burada evimde hissediyorum. Burada kalmamdaki en önemli etkenler bunlar.

Twitter hesabi uyari aldi galiba, sneijder sorusunu yazmadilaf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt