Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KAP

dünyanin en güzel Kap aciklamasi (Muslera)

Güney Amerika'ya Galatasaray'ı sevdiren adam <3

ebff2cc60f88a593498ef7f74848ffde.jpg

kendimi atmis resimi ?
vay be adamda kalite var, bu zaman kadar cok aslan resimler gördüm,
baya gösterislisini secmis.

İleride Dörtlü

Belhanda-Sneijder-Rodrigues-Gomis olacak belli oldu.

Şimdi kesinlikle orta saha temposunu arttıracak adama veya adamlara ihtiyacımız var. Selçuk'u hiçbir yere gönderemeyiz. De Jong için kulüp bulmalıyız aksi taktirde bedavaya sözleşmesini feshetmez. Tolga kalabilir. Açıkcası sol bek ve sağ bek için alternatif olabilecek ucuz maliyetli scout transferlerine ihtiyacımız var. Bu sene Ş.Ligi'nde değiliz. O yüzden bek transferlerini aşırı maliyetli olmasının bir mantığı yok. Eğer bu konuda bir hakkımız var ise orta sahada kullanılması daha doğru olacaktır.

Umarım kulüp olarak iyi planlama yapıyoruzdur bu sefer. Bu sene çok ama çok önemli ve hata yapma lüksümüz yok. Bu sene şampiyon olmalıyız!

İleride Dörtlü

Şimdi kesinlikle orta saha temposunu arttıracak adama veya adamlara ihtiyacımız var. Selçuk'u hiçbir yere gönderemeyiz. De Jong için kulüp bulmalıyız aksi taktirde bedavaya sözleşmesini feshetmez. Tolga kalabilir. Açıkcası sol bek ve sağ bek için alternatif olabilecek ucuz maliyetli scout transferlerine ihtiyacımız var. Bu sene Ş.Ligi'nde değiliz. O yüzden bek transferlerini aşırı maliyetli olmasının bir mantığı yok. Eğer bu konuda bir hakkımız var ise orta sahada kullanılması daha doğru olacaktır.

Umarım kulüp olarak iyi planlama yapıyoruzdur bu sefer. Bu sene çok ama çok önemli ve hata yapma lüksümüz yok. Bu sene şampiyon olmalıyız!

Lemina
Asamoah veya Vainqueur
Corchia

Gelsin bu hücum hattına tav oluruz.

--------------- Muslera ---------------
Corchia - Serdar - Maicon - Linnes
-------- Asamoah - Lemina ---------
Rodrigues - Sneijder - Belhanda
---------------- Gomis ---------------

Geri hattı şöyle olsa

Muslera
Corchia-Serdar-Maicon-Tagliafico
Vainqueur​

Defans sıkıntısını kökünden çözmüş oluruz

İleride Dörtlü

Bu görüşe katılmıyorum renktaş geçen sene şampiyonluktan koptuysa bek eksikliğinden koptuk. Ligin en çok kafa golü yiyen takımlarından biriysek beklerin rezilce prta açtırmaları arkasına atılan topları kovalayamamalarıdır sebep. Bekler sağlam olunca stoperde rahatlıyo yoksa stoperler çizgiye savruluyo göbek boş kalıyo her maç en fazla orta veren takımız haliyle stoperin boyunu 3 5 cm uzatsakda asıl çare sağlam bekler..Bekler bence dos kadar önemli ileride bi şeklide gol atıyoz umut bulut lada şampiyon olduk bu ölü sene bile en fzla gol atan 3 takımdan biriyiz ama gol yemede de yiine rekor kırdık. Bence corcihia tete diğer tarafa da asamoah clichy gelirde rrahat maç izleriz

"FORMAYI ÇOK ÖZLEDİM"
Allah'tan sadece sağlık diliyorum. Gerisinin geleceğini biliyorum. Kendime inancım tam. Toparladığım anda başıma talihsiz sakatlıklar geldi. Yaşadığım şeyler kolay değil; düşmanımın başına gelmesini istemeyeceğim şeyler yaşadım. Sakatlık olarak değil, psikolojik olarak da yıprandım.

serdar aziz

“KARAR KULÜBÜN VE SNEIJDER’IN”
Wesley oyunculuğundan ve kalitesinden önce çok iyi bir arkadaşım. Önemli başarılara imza attık. Eğer bu konuda karar verecek kişi ben olsam kariyerinin sonuna kadar kalmasına isterim. Ama sonuçta onun ve kulübün birlikte vermesi gereken bir karar.

Gs.org

Bari orda yazmislaf

Jongu tamam kadroda dusunmuyoruz da abi bari kampa gotur surundur vur antrmani oteriteyi bu sekilde de saglayabilirsin. Baktin mirin kirin ediyor daya cezayi tartismaya mi giristi su su su maddelerden dolayi fesih edilmistir bitti gitti. Ben hala o soyunma odasi olayinin gercek oldugunu dusunmuyorum futbolcu ugrasmaz boyle seylerle menajeri niye var bu adamların. 1 gunluk tatilde marsilyaya tatile gidio gelcek halleri yok gunde zatem hepi topu 2 saat odman yapip sonra bos oluyorlar

bjknin kadro yaşlı diyorsunuz da bu adamlar en az 1-2 sene daha üst düzey oynar..2 yıl bir şekilde kazandılar da ben şahsen bjk gibi ezik bir kulübün 3-4 yıl üstüste şampiyon olmasına tahammül edemem.. O yüzden herkese haddini ve yerini bildirmek lazım..Yapalım paşa paşa transferimizi eksik bölgelere kimsenin yaşıyla başıyla pepesiyle atibasıyla uğraşmayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt