Umut Özçelik
Büyük Kaptan
- 19 Aralık 2008
- 21.441
- 3.560
- 1.983
Twitterda birsey yok Asamoah ile ilgili.
Bulabilen var mi?
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Bulabilen var mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmasın kardeş bir daha.
Hayırdır ne yaylana yaylana konuşuyon yaprağım
ali naci imzası yok haberde.olmamış olabilir ama ali naciyi bekleyelim.
Kardeş yanlış anladım alttaki yazıyı hakkını helal etŞtt Akıllı konuş lan.
Hayırdır ne yaylana yaylana konuşuyon yaprağım
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sadece 2 orta saha alacak isek ve bunlardan biri kanat ise geçmiş olsun çok da şaapmaya gerek yok. Net 2 tane iki yönlü oynayabilen veya defans - ofans balansını ayarlayabilecek bir isim almaz isek yaptığımız hiç bir transferin önemi yok.
Nasil yanlis anlasilma... Adama resmen Yapragim dedin... Seni foto manyagi eder valla bak dikkat et
Galatasaray'da Kwadwo Asamoah transferinde buyuk puruz imzasız bi haber.ali naci haberi de değil.vanqueur bunlara göre 1,5 milyona bitmişti.Twitterda birsey yok Asamoah ile ilgili.
Bulabilen var mi?
ali naci imzası yok haberde.olmamış olabilir ama ali naciyi bekleyelim.
Bizimle ismi çıktıktan sonra yanlış hatırlamıyorsam Porto'ya transfer oldu. O zaman da Fatih Terim vardı.Önce Luce istememişti diye hatırlıyorum. Sonra da Terim döneminde alamadık herhalde.
Bana gore Lemina'nin gelme ihtimali daha yuksek zaten Asamoaha gore.Galatasaray'da Kwadwo Asamoah transferinde buyuk puruz imzasız bi haber.ali naci haberi de değil.vanqueur bunlara göre 1,5 milyona bitmişti.
sövüyoz mu rtş