Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah'ın eşinin Twitter adresi:

01727afb879aa2428fba92849747c3a7.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bülent Timurlenk | Inter gittiğinden beri Sneijderi arıyor. Geçen sene banko oynardı orda. Gereksiz yorumlar yapılıyor hakkında. Yildiz Pepe dediğimiz adamın 10 numarasıydı Sneijder.

Sneijder'le anlaşamıyorum, durağan, verimsiz de sonra git hemen her zaman sorunlu olduğu konuşulan, istatistikleri Wes'in hemen yer yıl yarısı kadar olan adama hareketli diye 10 milyon gömdür. Bunun arkasındaki akıl Tudor ise açık açık konuşalım Bülent Korkmaz tavrından ötesi değildir bu. Allah akıl fikir versin bunu akıl edene. Umarım Tudor değildir.

10 numarasız oynayacağım diyen Aykut'un Alex'e kıyması bile daha tutarlı sayılır.

e tabi adamlarda clichynin hem arsenalden hem cityden takım arkadaşı adebayor var , gel kanka demiştir ikna etmiştir

:dejection::dejection:

Dun de yazdim kadro planlamasinda Sinan Gumus forvet olarak gecmez. Mecbur forvet transferi.

sneijder belhanda
yasin rodrigues
?? sinan
gomis eren

8 oyuncu ediyor gecen yilki gibi. gayet yeterli olur ama sag kanat alinmali. belhanda solda oynayacagi icin hesap biraz karisiyor ama yapacak birsey yok. artik iki yaratici oyuncu ile oynayacagiz.

basaksehir clichy'i alsın biz strinic'i alalım.
sneijder'i kovmaya calısıp üstüne 10 milyon euro vererek belhanda cingenesini alalım.
bruma'nın yerine de babayı alalım.
basketbolda ezeli rakibin 10da biri bütceye sahip olalım.

sizin bu kulübün başına geldiğiniz güne lanet olsun. burada yönetim şakşakçılığı yapanların da beynini seveyim

muslera-sneijder-belhanda-gomis-maicon-linnes biraz da garry dışında futbolcu yok bizim takımda.ozan,atalay falan oynasa bari.

Clichy konusunda ne olduğu çok açık. Oyuncu salak değil Başakşehiri tercih etsin. Göksel denen dangalak Dursunu arayıp aradan çekilin lütfen demiştir, görev yerine getirilmiştir. Bu adam bizi böyle ezik duruma getirdi işte.

sneijder belhanda
yasin rodrigues
?? sinan
gomis eren

8 oyuncu ediyor gecen yilki gibi. gayet yeterli olur ama sag kanat alinmali. belhanda solda oynayacagi icin hesap biraz karisiyor ama yapacak birsey yok. artik iki yaratici oyuncu ile oynayacagiz.
Kadro planlamasinda 3/4 forvet yazarsin once, kanatlar icinde 4 oyuncu en az.

Kanat: Sinan, Garry, Yasin, xxx (yeni transfer, Bruma'nin yerine) Mecbur kalirsak Belhanda yi orada kullaniriz.

Forvet: Gomis, Eren

bu boyle olmaz cok aptalca olur hatta. Allah korusun Gomis e birsey olsa Eren e tekrar sallariz yine. Buyuk takimlar iki santrafor ile ligi acmaz.

bugün sey gibi gün oldu

Nice'in 3 milyon verdiği adama 10 milyon verip aldık diye yönetim şakşakçılığı yapanlar yavaş yavaş görecek gerçekleri. Daha Sneijder'i göndermeye calısın siz, yonetim taşşak geçiyor herkesle haberiniz yok

yalan da cıkabilir clichy olayı ya da yalan olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt