Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.778
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:dejection::dejection:
Dun de yazdim kadro planlamasinda Sinan Gumus forvet olarak gecmez. Mecbur forvet transferi.
Ona uzulmem buna uzulmem. başakşehir her sene bizi dörtlüyor farkında mısınBir adam Başakşehire gidiyorsa Galatasaray varken fazla sızlanmaya değmez Strinic taş gibi sol bek onu alırsakta üzülmem
Yönetim beni böyle göndermeye çalışiyorsa ve ben hicbisey olmamış gibi tatilimi devam ettiriyorsam o kulüp umrumda değil demektir, kendisi gelip herşeyi açıklığa kavusturabilirdi pekalaTatil hakkını sende sonuna kadar korurdun heralde.
Nerde yaziyor?belhanda 10 numarayı giyecekmiş
Kadro planlamasinda 3/4 forvet yazarsin once, kanatlar icinde 4 oyuncu en az.sneijder belhanda
yasin rodrigues
?? sinan
gomis eren
8 oyuncu ediyor gecen yilki gibi. gayet yeterli olur ama sag kanat alinmali. belhanda solda oynayacagi icin hesap biraz karisiyor ama yapacak birsey yok. artik iki yaratici oyuncu ile oynayacagiz.
Sneijderin sözleşmesi fesih muhabbeti doğru olabilirbelhanda 10 numarayı giyecekmiş