Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Igor Tudor Gönderme Nöbeti acacagiz gibi

96eff9b38990d8ef4ad7458ecbed2564.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bence bu o değil bayramdan dönen suriyeli mültecilerden

Lan Tudor. Bok varmış gibi alelacele Belhanda'ya 10 milyon verdin de ne oldu? Aklın sıra Sneijder'e ego gösterisi yaptın. Çok halt ettin. Oyuncunla sidik yarıştıracağına acil bölgelerine adam alsaydın. Orta sahan hiç yok, sağ bek yok, sol bek yok, kanat yok. Büyük teknik direktör olmak istiyorsan inatlaşmak yerine yönetmeyi bileceksin. Eğer beceremiyorsan yallah Karabük'e! Al işte gitti Clichy. Sende kim var vitaminsiz zenci Fransa mültecisi Carole!

Kaynak burda arkadaşlar

Alf ÖZKAN‏ @AlfAgent
ÖNEMLİ BİLGİ: Gäel Clichy sirf Başakşehir için Istanbul'a gelmedi. Çarşamba günü Cenk Ergün ile Galatasaray için görüşecek.
Sagolasin.
Eger dogruysa burada yazan bize imza atar Clichy.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Kaynak burda arkadaşlar

Alf ÖZKAN‏ @AlfAgent
ÖNEMLİ BİLGİ: Gäel Clichy sirf Başakşehir için Istanbul'a gelmedi. Çarşamba günü Cenk Ergün ile Galatasaray için görüşecek.
Basaksehir almıs o zaman.Bu adam tam kolpacı

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niasse ve Zambrano bitti diyip duruyordu 2 sene öncesinde dedikleri hiç tutmayan bir gazeteci bu Nevzat ve Nacik kadar bile bir seviyesi yok yani açıkçası,haber olumsuz diye demiyorum bunu

Ben sadece bilgi olsun diye yazıyorum. Semih'i bilmiyorum da Selçuk için Ali Naci de, Beinsport da, TRT'de hep ilk 11 diyor.

Sabah GS Muhabiri Mehmet Özcan: Tudor, Maicon'un yanında oynatacağı diğer stoper olarak Semih'i düşünüyor. Çalık ve Koray'ı düşünmüyor.

VAH VAH VAH

Hem bizimle hemde yavşakşehşirle görüşecekse uzatmanın üstüne birde yemek ısmarlamanın anlamı yok

Kaynak burda arkadaşlar

Alf ÖZKAN‏ @AlfAgent
Yalancinin teki o. Agir mal hatta diyebiliriz.

Vay be 2 sezondur bizi içerde dışarda tokatlayan 10 taraftarı olan kulüp Clichy'i alıyor.

Selcuk zaten ilk 11 oynatilacak ama Semih'i oynatacaklarını sanmıyorum.Cunku stoperde evlat cok

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burda pepeye falan olumsuz konuşuyosun,fenerin transferine şöyle diyodsn diyolar. e ben istermiyim rakiplerin güçlenmesini.tabiki olumsuz konuşucam.açık açık da söylüyoruz biz de 5-6 futbolcu ya var ya yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt